Sebes, vérző mellbimbóra mit ajánlotok?
Hát, sajnos igazából igazán csak az idő használ neki :/ nekem konkrétan hiányzott belőle egy darab, de ez 3-4 hétig tartott, pokoli volt..utána lett lényegesen jobb, mintha elvágták volna kb. Ami valamennyire segített, jobban, mint a többi krém, az valami lila színű lanolinos krém volt, de nem emlékszek a nevére, kérdezd meg a patikában. Kitartás! Ja, és ha az kevésbé fáj, néha fejj szoptatás helyett, legalább az egyik mellbol fejj mondjuk egy-egy alkalommal, a másikból szoptass, mert te is fontos vagy attól, hogy a baba a legfontosabb, szóval azért próbáld minél kevésbé kínozni magad! :)
UI.: ne egyetek meg, amiért fejest ajánlottam, tudom, valakinek az jobban fáj (nekem az fájt kevésbé már kezdetben is), meg a szoptatás szent, stb, de hadd tapasztalja ki a kerdezo, neki(k) mi a jó! :)
Lansinoh krém és a pár csepp tej szétkenése és száradni hagyása segített.
Nekem több hétig fájt (fejtem is, de csak szoptatás után, szaporítás céljából), viszont szerencsére igazából csak az első 1-2 szívás fájt mindkét verziónál, utána már bírható volt.
Kitartás, egyszer elmúlik!
Par het es jobb lesz, hozza kell szokni a testednek. Nekem 5-6 hetig brutal volt, aztan elmult, 3 evig szoptattam.
Valamint fontos, hogy jol kapja be a baba, NEM a mellbimbot csak hanem minel nagyobb teruletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!