Inkább,a baba étvágya növekedett,vagy kevesebb vizet iszol...
2009. jan. 5. 14:45
4/10 anonim válasza:
Nekem a csokitó lett olyan szorulásos a babám hogy uhh.....De a tejem nem vettem észre h csökkent volna,viszont az előbb említett oknál foga leálltam róla...Pedig úgy kívánom...:)
2009. jan. 5. 15:00
5/10 anonim válasza:
Aki nálamnál több csokit eszik már csokiból van :)))))
mégis bőven van tejem!
2009. jan. 5. 15:08
6/10 anonim válasza:
Érdekes,én inkább a sósat kívánom,az első hetekben voltam édességfüggő.2hós anyuka
2009. jan. 5. 16:11
7/10 anonim válasza:
Szia! Én nem csak csokit eszem, hanem más édességet is. Nincs olyan nap,hogy ne ennék vmi finomságot. Sztem a tejtermelődést egyáltalán nem befolyásolja, ha édességet eszel. A bevitt folyadék mennyisége annál inkább...
Jó babázást!
2009. jan. 5. 17:44
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat,rendesek vagytok :)
2009. jan. 5. 19:12
9/10 anonim válasza:
Érdekes kérdés, bár én sem olvastam hasonlót még. Nekem lassan 4 hónapos a babám, folyamatosan édességet ennék, nagyon kívánom, de nem vettem észre semmi rossz hatást (hacsak azt nem, hogy a szülésnél leadott 11 kg-ból kezd visszajönni néhány...)Nagyon kívánom a füstölt árut is, azt viszont a baba nem szereti...De a káposzta meg a hasonlók nem okoztak nála különösebb panaszokat. Viszont ha vmiért kevesebbet iszom, azt megérzi, úgyhogy arra muszáj odafigyelni.
2009. jan. 5. 20:05
10/10 anonim válasza:
miközben olvastam a kérdést meg a válaszokat,meg is kívántam a csokit. :) az biztos,hogy rengeteg csokit eszek,és rengeteg tejem van!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!