Adtatok a nagyobb tesónak anyatejet?
Pár napos a 2.gyermekunk, fejni kell még kicsit a mellemet, hogy megkönnyebbuljon. A nagylanyunk 2,5 éves lesz és elkerte a lefejt tejet és nagyon ízlik neki, nemrég konkrétan rám rakta a szivot, hogy adjak még neki.
Ti adtatok az idősebb tesónak hasonló módon tejet?
12# Oké, igazad van. De miért dobtad a lefolyóba pocsékolni? Tehéntejhez hasonlítjuk, akkor viszont mehet mindenbe, müzlihez, süteménybe, stb. A tehéntejet is megissza a család többi tagja. Helyette mehetett volna ez is. :D
A rég leszokottnál meg nyilván nem tudhatom mikor, nem írta, közöm sincs. Tipp volt. Nálam már ekkor mindent is ettek. De ezek mi vagyunk. Én a picinek azért raknám el, mert bármikor jöhet egy kórházba bármi, aminél jól jöhet a lefejt tej pl.
Anyatejet kiönteni?
Jól vagy?
Bármibe betehető, vagy megiható - de ha mégsem akarod, akkor add oda az ellátásnak: annyira értékes, hogy még ki is jönnek érte!
Sokaknak nincs teje, és ez az egyetlen lehetőségük!
Nem azért mondom... kiöntöd az anyatejet, és helyette drága pénzért veszel tehéntejet, ami nem is igazán jó a pici, pár éves gyereknek, puffadhat tőle, és egyébként is fel van vizezve, kivontak belőle szinte minden értékes anyagot... míg az anyatej nem csak tökéletes táplálék neki, de tele van immunanyaggal is, védi a betegségektől.
Ezt semmilyen más étel nem csinálja meg!
Nem is értem, hogyan gondolkodnak itt néhányan.
Ha nem akarod szoptatni, amitől amúgy semmi baja nem lenne - akkor fejd le előbb.
A fagyasztás meg itt nem az igazi, az csak egy szükségmegoldás.
Tényleg nem értem, mi van itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!