Hasfájós a Babám! Anyukák, Ti Nektek milyen módszer vált be?
A te dokid szerintem nem normális!!!!Milyen szülő az olyan, aki hagyja sírni a gyerekét????És ez az etióp példa???De ha lehet rá megoldást találni, akkor miért ne éljünk vele...
Szóval nekünk pl.:a Gripe Water sem, és az Espumisan csepp sem jött be.Az Infacol volt a nyerő, én minden szopinál adtam neki, akkorákat durrogtatott, hogy egy szem levegő nem maradt a pociban, az biztos, és éjjel úgy aludt, mint a bunda...Egyszer kelt fel, akkor is azért mert megéhezett.A bufiztetés is igen fontos ilyenkor, meg próbáld meg pocakra fektetni, és a hátát simogatni felűlről lefelé.Pici fiam ilyenkor is jókat büfizett.
Nem törvényszerű, hogy nektek is beválik a GW de próbálgatni érdemes, mert valami csak használ:)Sok sikert, és jó éjszakákat...
Húúúúúú....Válts dokit!Még egy felnőtt is igényli atörődést ha beteg(fáj valamilye),nem hogy egy 4 hetes kisbaba!Én meg tudnám fojtani aki ilyet mond!Fáj ahasa szenved,nyilván babusgatásra van szükséga,vagy ahogy csak tudjuk enyhíteni a fájdalmát,arra!
Nálunk az vált be hasfájásra hogy én elhagytam az annyira nagyon javasolt gyümöcslveket!Mert a lányomnak ettől fájt a hasa!Ahogy az itthon főzött zöld teát és ásványvizet ittam javultak a dolgok!És mkor 4 hetesen elkezdtük a hordozókendőt használni,minden nap lett kaki (minden kendőzéd után),és nyugodt lett a kislányom is!
Kitartás,és próbálj ki több dolgot,de mindig csak egyet egyszerre,hogy tudd melyik segyt!
Kitartás!!!11 hós manó anyuja4
Nekünk ez a víz nem vált be de hippnek van 1 teája ami erre nagyon jó!
HIPP GYERMEKTEA
Adagolása a következő 2,5 dl vízhez 1 kiskanál granulátum és így nem erős és a picik is ihatják
Szia!
Ha túl sokat van cicin a baba, és folyamatosan nyammog, nem üríti ki rendesen, akkor csak a tej laktózban dús elejét fogja meginni, amitől még jobban fog fájni a hasa. Tehát nem mondott baromságot az orvos. És hát az is jobb, ha nem arra szokik rá a baba, hogy csak cicin nyugodjon meg.
Ha hagyod sírni, szerintem max 10 perc, és elalszik. Nem próbáltad még?
Mivel már hozzászokott hogy sírás esetén rögtön cicire teszed, az elején tovább fog sírni, lehet 30 percig is. De lehet, hogy azon az éjszakán legközelebb már csak az éhsége ébreszti fel, nem a hasfájás.
Én, ha fájt a kisbabám hasa, először mindig megmasszíroztam a pociját, meg megtornáztattam. Ha nem segített, hagytam sírni. Nem sírt tovább soha sem 5 percnél tovább.
Amúgy meg nekem a védőnő most mondta, hogy sok anyuka tapasztalta, hogy NORMAFLORE-t ivott ő maga, így a baba hasfájása elillant! Próbáld ki! Én a következő babánál ki fogom próbálni. (Most hallottuk, amikor már kinőtte a hasfájást a baba)
Amúgy 3 hónapos korára ki fogja nőni a Picurkád!
A tejcukor miatti hasfájást úgy kerülheted el, ha igény szerinti gyakorisággal szoptatsz, de arra alaposan odafigyelsz, hogy mindig kiürüljön legalább az egyik melled.
Az orvosodat én is üdvözlöm, NEM KELL RITKÁBBAN SZOPTATNI ilyen esetben (sem)!
A sírni hagyáshoz meg inkább nem írok, nem tudnék szépen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!