Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen tejeserkentő módszer a...

Milyen tejeserkentő módszer a legjobb? Apad a tejem és a laktoherb szörnyű gyomorfájást okoz pedig amúgy nagyon jó volt amíg használtam. Sőt úgy vettem észre a picinél is akkor voltak hasfájós napjaink.

Figyelt kérdés

Most a Milupa Milusanját használtam pár napig nulla eredmény egyre kevesebbet tud szopizni a babukám főleg 2 napja. És nem fejlődési ugrás van :- (.

Mennyi folyadékot isztok egyébként egy nap?

2009. jún. 26. 09:24
 1/9 anonim ***** válasza:
csalánlevél és kecskeruta tea
2009. jún. 26. 09:27
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem fejjél is.

[link]

2009. jún. 26. 09:36
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem az urtica urens CH5-ös vált be, de e mellé napi 4 liter vizet is ittam.

Tejserkentésre jó még a ricinus communis 5 ch (napi 2-3*5 golyó).

Egyes ételektől is jobban jön a tej: dió, avokádó, nekem még jó volt az enyhén csípős kaja, a sör. A laktoherb nálunk a kömény miatt nem volt jó, így a köménylevest én nem próbáltam.

Itt rengeteg tejserkentő módszert lehet olvasni, nézz körül.

2009. jún. 26. 09:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Folyadékot 1 literrel igyál többet, mint amit szoptatás elötti időszakban. Ezt te tudod mennyi volt az átlag nálad.
2009. jún. 26. 09:39
 5/9 A kérdező kommentje:

A kecskeruta teát már hallottam ma megnézem a DM-ben hátha van.

Fejtem de most már nem jön semmi szopi után. Aventes kézi mellszívóm van :-(

2009. jún. 26. 09:41
 6/9 anonim ***** válasza:
nincs dm-ben kecskeruta, csak bio boltban
2009. jún. 26. 11:21
 7/9 anonim ***** válasza:
2009. jún. 26. 12:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Alkoholmentes sör! Nekem nagyon bevált! Meleg borogatás! De ami a legjobb, szopizzatok pár napig sűrűbben és mindig fejd ki a maradék pár csepp tejet! Meglátod több lesz! :-) Én is végégcsináltam!
2009. jún. 26. 14:13
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

Vettem urtica-t remélem beválik és veszek sört is :-).

12:53asnak írtam privátban várom a válaszát, a patikában nem tudtak tejserkentő porról :-(

2009. jún. 27. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!