Egy évesnek ha már nem szoptatok,kell valami pótlás?
Megirhatjatok milyen tejitalt kap a tiétek,akinek kap..hátha.. még nem adtam fel.
Van bolt,tudok neki venni pasztorozott tejet is,magunknak is azt szoktam. De a férjem laktozerzeken,,így csak laktozmenteset veszünk.
Kap egyébként tejterméket,szoktam rakott dolgokat főzni,abban van tejföl,vagy tejszínes tésztákat,abban is,sőt volt hogy natúr joghurtot is kapott. Egyedül a sima tejet nem kapta még,bár van egy két babakaja,amit nagyon szeret,abban van folozott tej.
9# vagyok. Lepontoztok,mert leírom a gyerekem mit kap és mit javasoltak a dokik? Nevetséges. Mondjuk ha a kaki uncsi életetek ettől jobb lett,akkor örülök,hogy segíthettem. :D Még jó,hogy bírtok annyi szakértelemmel mont egy orvos.
Lactogént kap nálunk amúgy kérdező.
Köszönöm szépen a válaszokat,ment mindenkinek a zöld! :)
A teljes tehentejet amúgy azért írtam,mert az jó zsíros.
Érdekes egyébként hogy hány éves kortól igyon tejet a gyerek,közvetlen még én sem mertem neki adni. Viszont ők Németországban már hat hónapos kortól mehetnek elvileg a tejes dolgok. Csak nem más biológiailag egy német és egy magyar gyerek?
Cebiont fogok venni,a tejitalokkal még próbálkozom (egy- két hét alatt egy új ital,úgy anyagilag sem rokkanok talán bele), a tejjel egyelőre nem tudom mi legyen.
Még egy kérdés,ti miből adjatok neki? Soha nem volt cumisüvege,és a cumit sem fogadta el. Ha nem muszáj most már nem vennék cumisüveget. Poharbol inni még nem tud,csőrös pohara van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!