Aki úgy tapasztalta, hogy nincs elég teje szoptatni, mik voltak a jelei?
Még az 1-es vagyok, fejéssel se jött tej, 40 perc alatt 2 mellből 3ml átlátszó folyadékot sikerült fejni.
Később jobb lett azért a helyzet, lassan beindult a tej, de én soha nem tapasztaltam olyat, hogy folyt volna a tej bármelyik mellemből, hogy feszülnének a melleim, a babám száján se látom soha, sokszor mérleggel se tudom kimutatni hogy evett egyáltalán. Csak onnan tudom hogy van még tejem, hogy heti 1x fejek hogy lássam hogy még van, illetve tápszerből nem eszik annyit amennyit egy csak tápszeres babának kellene.
Nekem is az amit egyes írt. Sírt a mellem bekapta szívta és nem hallottam, hogy nyelne. Fejéssel sem jött semmi. Meg sosem volt tejcsepegés sem. Aztán a mérleg is kimutatta, mert elkezdett nagyon fogyni. Egyre kevesebb pisi lett és kaki egyáltalán nem volt. Elég ijesztő volt a végén. A gyerekorvos tápszert írt fel és azóta tápszeres.
Nekem késöbb se jött fejéssel se. Kipróbáltuk, mert tanacsadónál is voltam.
Csak ordított a gyerek, 1 óra szoptatás után is
Fejni is csak pár milit tudtam mikor próbáltam
Nálam is ahogy az egyesnél, plusz állandóan nyűgös volt és sírt a kislányom. Ha kapott pótlást (mellen, szondán), azonnal megnyugodott. Annyi a különbség, hogy nálam végig ez ment, már tejbelövellés után is.
Egyébként itt valakire rácsatlakozva, én tapasztaltam sajnos tejcsorgást viszonylag gyakran és NAGYON ki is voltam borulva, hogy a semmiből csöpögni kezd a tejem egy-egy ingerre, pazaroljuk, pedig minden cseppel több lehetne a kislányomnak. Szerintem ez nem függ össze a mennyiséggel. Legalábbis én ezt tapasztaltam.
8# Nekem a kezdetektől kevés volt úgy, hogy 2 hónapig nonszop szoptatás-fejés volt az életem. Akkortájt volt egy hónap kb. amikor eltudtuk hagyni a kiegészítést, majd megint jött egy növekedési ugrás és azt már nem tudtuk lekövetni. Megint pótolni kellett és akkor én már pár nap után nem is törtem magam azon, hogy működjön...
Amikor 7 hónapos lett, gyakorlatilag egyik napról a másikra leválasztotta magát a kislányom, ahogy másból is szerzett már ugye táplálékot és el is apadt a tejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!