Mitől lehet görcsös a mellbimbóm?
A hatalmas melleim miatt nehezen tudom szoptatni a picit, mindig rá kell fogjak valahogyan a melleimre, hogy jól be tudja kapni és levegőt is kapjon.
Úgy látom, hogy nincs sok tejem, lehet ennek az oka, hogy görcsös a mellbimbóm?
Kézi mellszívóval fejem, de nehezen megy, a kettőből sikerül összesen kb.30ml-t fejni.

Mit jelent, hogy gorcsos? Nem ertem.
Mibol latod, hogy nem eleg a tejed?

Görcsös mellbimbó????
A lefjt tej mennyisége nincs összefüggésben azzal, amit a baba szop.

Görcsösz, mint összehúzòdott? Ilyet mèg nem hallottam, de ha kòrosan összeszorulnànak a kivezetőnyìlàsok, akkor nem bizyos kijutna a tej. Szoptatàsi tanàcsadòt kène megkèrdezni.
Ha magàban a mellben èrzel ,,görcsös" összehùzòdàst, az lehet a tejleadò reflex is. Èn tűszúràsszerű fajdalomkènt èreztem pàr hétig.
Ha göcsörtösre gondolsz, akkor a mirigyekre gondolsz, amik a mellbimbòn vannak, ès a bőr puhasàgàt biztosítjàk? Vagy a bimbòudvar kõrül szőrtüszőkre? Mindkettő van mindenkinek, de van akinek pici, ès nem làtszik.
Ha nem tudsz fejni, attòl mèg lehet elèg tejed. A nagy mellet elèg a gyerek orrlyukàtòl ,,elhùzni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!