Mikor tértetek át az 1-es tápszerre?
Figyelt kérdés
Nincs tejem. (10-20 mili 3 óránként, amit fejek mot már)
Pre tápszert kap a 4 hetes kislányom és 5 hetesnek megfelelö mennyiséget. De ez sem mindig elég. (szerintem mert 10 napot túlhordtam, és minden héten eggyel nagyobb mennyiséget akar enni)
Vettünk 1-es tápszert amit adtam nek 2x és csak a fele mennyiséget ette meg és elég volt neki. De a védönö azt mondta ne adjuk neki mert fájni fog a hasa, meg nagy felfújt gyerek lesz.
De még is azt hiszem a pre nem elég neki.
Ti mikor adtatok 1-es tápszert?
2010. okt. 24. 11:43
1/1 anonim válasza:
Nem tudom milyen az a Pre tápszer. Én HA-sat adok kezdetektől ez eleve 1-es tápszer, utána van a 2-es az meg fél éves kortól van. Amúgy azon ne izgulj hogy többet eszik mint a dobozon van. Nekem a 3 gyerek mind mindig többet ettek, sőt! 1,5 hónaposan simán a 170-et, voltak amelyik két hósan a 220-at. Aztán betöltötték a két hót és megállt mindegyiknél ez az "éhség", mintha beteltek volna, utána már normálisan ettek. Most a babám aki 1,5 hósan is 170-et evett, most 4 hós és 200-at eszik naponta 5-ször és már nem is kell neki több. Az elején meg győztem a kaját csinálni neki mert orditott mert éhes volt, és nem akartam elhinni hogy még mindig éhes, de bizony megitta mindig amit csináltam neki még és aztán lenyugodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!