Most így akkor tényleg éhezik a babám? (El vagyok keseredve)
Figyelt kérdés
Ma voltunk gyermekorvosnál a 10 napos babámmal. 3050 grammal született, 2900-al jöttünk haza, reggel szopi előtt pucéran 3060 grammot mértünk. A gyermekorvos szerint viszont rosszul etetem a gyereket, mert vékony a combja, és össze tudja csípni a hasán a bőrt, nincs rajta hurka. Igény szerint szoptatom, figyelek arra, hogy meglegyen az aktív szopási idő, így néha keltegetnem kell közben, illetve cicit váltani. Ilyen aktív szopós időszakban 80-90 grammokat szopik, utána hagyom komfort szopizni (tudom, hogy elég lenne hetente mérni, de ponr az ilyenek miatt már teljesen belém tették az ideget). A gyermekorvos azt mondta, hogy a babám nem jut el a zsíros tejig, mert első szülő nő vagyok és fejletlenek a melleim, ezért a bimbóudvar környékén megült tejet bírja csak kiszopni. Hiába mondtam neki, hogy úgy tudtam két hetes korára kellene elérnie a születési súlyát és már ott tart, szerinte mindent szarul csinálok és 20 perc alatt 150 grammot kéne szopnia a babámnak...2024. jan. 30. 18:36
11/25 anonim válasza:
Szerintem nagyon gyorsan válts orvsot, különben nagy bajok lehetnek abból, hogy fogalma sincs semmiröl!
12/25 A kérdező kommentje:
Napi 10 pisis és 6 kakis pelenkája van, ha ez számít valamit. 😔
2024. jan. 30. 18:52
13/25 babyboom567 válasza:
Holnap azonnal válts orvost!Felmész az internetre,kiválasztasz egy másik gyerekorvost,elmész a gyerekkel együtt és megmondod, hogy szeretnél átjönni, mert nagyon csúnyán megalázott a másik doki.Ő átkéri a papírokat ,semmi más teendőd nincs.
14/25 anonim válasza:
A gyerek sajnos nem olvasta azokat a szakkönyveket, amiből a gyerekorvos tanult. Érdemes lenne megvizsgáltatni a tejet, mennyire felel meg az átlagos minőségnek. lehet, hogy eleve alacsony a zsírtartalma.
15/25 anonim válasza:
Nekünk is ez volt, 1 hónapos korában pótlást javasolt az orvos.
16/25 anonim válasza:
Azt a fejést kérdezd meg a tanácsadótól, valószínű jobban ért hozzá. Ha lehet dokit váltani valts, csak sajna nem vagyok benne biztos. Asszem háziorvos is csak a körzetesed lehet már. Ezen a fejletlen mellen besírtam..első gyerekes anyuka vagyok szerintem még egy babát tudnék etetni, 3 hónapig kb folyt belölem a tej de biztos bazi fejletlen vagyok😅 jaj Istenem és ezeknek van diplomája...
17/25 anonim válasza:
Nekünk is ilyen idióta a gyerekorvos, de nincs kire váltani. Én abszolút nem veszem ezeket magamra, bólogatok szépen, aztán jól kinevetem a férjemnek, hogy micsoda baromságokat mondott megint. Töltsd le a child growth tracker alkalmazást, az mutatja, hogy mennyit kéne híznia a babádnak nem, születési súly, betöltött terhességi hét alapján. A szürke vonal mutatja.
18/25 babyboom567 válasza:
Dehogy csak a körzetes lehet,mi sem annál vagyunk.És a szomszédunk is egy hete váltotta le a gyerekének az orvost,és ő sem a körzetihez vitte.
19/25 anonim válasza:
7-es, csokkent a sulya 2900 gramra eloszor !! Olvasd mar el mit irt a kerdezo mielott ostobasagot beszelsz !!
20/25 anonim válasza:
A kórházból kevesebb súllyal jön haza a baba.
Ha éhes maradna, azt látnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!