Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Beszélgetés közben hallottam,...

Beszélgetés közben hallottam, hogy képes termelődni napi 2 liter anyatej is, akinek sok van?

Figyelt kérdés
Létezik ilyen?

2024. jan. 24. 10:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem a gyerekorvos. Pedig idősebb ès az ember azt hinné ők maradi felfogásúak. És miután megkérdeztem tanácsadót, védőnőt mondják igazából igen van ilyen. Köszi akkor miért nem mondtátok én meg szétbőgtem stresszeltem magam miatta meg ittam a szaporitó teát sört mindent.
2024. jan. 24. 18:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Én eleinte minden szoptatásnál 40-60 ml öntöttem ki, csorgott a másik mellemből is ha szoptattam és nem tudtam hol tárolni, a gyerek nem fogadta el üvegből, így néha ment a nap végén a fürdővízbe vagy sajnos egyszerűen a csapba.
2024. márc. 9. 08:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Én akármennyit fejek és akármennyit szoptatok, szinte napról napra csökken :( Dokibá kedvesen javasolta hogy fejjek mindig, még éjszaka is többször... köszöntem szépen, azért ha alszik a baba éjjel, én is azt tenném. Reggel kelés után is max 200 ml jön le, de az is csökken. Napközben meg 30-nál több soha. Azzal meg kötve hiszem hogy jóllakik...
2024. márc. 9. 11:32
 14/14 anonim ***** válasza:
64%
Én fejni sosem tudtam, egyszerűen nem indult be a tejleadóm fejésre, mégis szoptattam mindkét gyereket 2 évig 0 fejéssel. Szóval az egyáltalán nem mérvadó, hogy emnnyit tudsz fejni. Ha a baba jól gyarapodik, van elég pisis/kakis pelus, akkor van elég tej is 😊
2024. márc. 9. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!