Szoptatás közben néhány napos babánál mindig lehet hallani ahogy nyeli a tejet?
Nagyon rajta vagyunk a szoptatáson,sokat van cicin a babám, de nem hallom, hogy nyelne. Ha megnyomom a cicimet néha megjelenik egy csepp, máskor meg hiába nyomom semmi. 3 napos a babám, nem volt még semmiféle tejbelövellés. Ő nagyon enne, a kórházban kapott is pótlást.
Szopi után is még sokszor keresgél, tömködi az öklét, nyilván nem lakik jól, de jó lenne tudni, hogy egyáltalán ki tud-e szívni vmennyi tejcsit.
Kórházban vagytok még? Bár ha jól értem már otthon.
Ilyenkor jön a sok tej már lassan, max 1 nap. De ha mégsem akkor adj neki tápszert sürgősen, ki is száradhat a baba. Magadat pedig nézesd meg, mert bent is maradhatott a placentából vmennyi. Akkor jellemző, hogy nem történik tejbelövellés és nagyon kevés teje van a kismamának.
"Nagyon megnyugtató tud lenni az elején"
Mindkétszer nagyon idegesítő volt. Elsőnél annyira, hogy rá is ment a szoptatás.
Én nem hallottam, hiába füleltem. Sokkal nagyobb volt már, amikor rendesen hallható és egyúttal érezhető lett, hogy szív/nyel.
A mérleg meg eszedbe se jusson!
Kontraproduktív! A szoptatás ellen hat. Oka: 1, a mennyiség nem arányos a tej kalória tartalmával. Van hogy 10 milivel jobban lakik, mint 100-zal, mert nem állandó a tej tápértéke.
2, pontosan mérni lehetetlen. Kettőt rúgkapál és már meg vagy lőve. Én rendszeresen kevesebbet mértem, mint szoptatás előtt, hiába evett egyértelműen (és volt ugyanaz a pelenka rajta).
Sosem hallottam, pedig 3 evig szoptattam.
A ferjedet hallod, ha nyel ?
Nalunk nem volt szoptatas vege ilyenkor meg. Ejjel-nappal mellen volt, az elso 1,5 honap egy egesz nagy szoptatas volt, semmi mas nem tortent.
Igy szaporitja maganak a tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!