Mi a véleményetek arról, hogy néhány hölgy felrakja a TikTok-ra, ahogy éppen szoptatja a gyerekét?
Kedves 4es
Kérlek. Te se egyél-igyál az utcán-buszon sőt az étterembe se
Mindent csak 4fal között, otthon
A nyilvános szoptatás is lehet diszkrét. Ha én leülök a lányomat megetetni valahol, te észre sem vennéd, hogy mit csinálok, hacsak indiszkréten meg nem sérted a magánszférám, és mászol bele a kendőbe😃
Lehet oktató céllal rakta fel.
De eleve szerintem a tiktoknak semmi értelme nincs. Facebookon jönnek nekem fel vidók a tiktokról és szánalmasan szarok. Főleg a kínai megjátszott bakikon csodálkozom. Le is tiltom ahogy egy tiktokos tartalom a szemem elé kerül.
Hátbocsmár hogy az a gyerek éhes, és ameddig a fő tápláléka az anyatej nem csücsülök otthon bezárva, mert neadj isten meg kell szoptatnom, és te hallod...
Mondjuk nem tudom. A lányom kb hangtalan, és ha néha néha ad is ki hangot a vonat zúgása mellett nem hiszem, hogy hallani lehetne. Vagy baromi közel ültél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!