de lehet müanyag kávés poharakba is tenni attól függ mennyi helyed van de az az igazság hogy nagyon nem érdemes tankolni meg spájzolni belőle mert vagy főzelékbe teszed később v. a kutya macska issza meg.
fél évig áll el a fagyasztóban ezzel is számolj!!!
2010. okt. 23. 10:50
2/9 anonim válasza:
Én gyógyszertárba vettem kenőcsös tégelyeket. Kb. 20 Ft darabja, több méret van ugye. Ki sterilizáltam (mikros sterim volt), a tetejére tettem folcpackot, legumiztam és mehet a fagyóba.
2010. okt. 23. 12:04
3/9 anonim válasza:
10-ből 9 anyuka később kiönti a lefejt tejet, mert nincs rá szükség (van elég friss), vagy a babája nem issza meg a fagyottat. Ez tiszta pocséklás. Én a helyedben inkább leadnám a gyűjtőbe. Literjéért 1800 Ft-ot adnak, és koraszülött vagy beteg babák kapják meg. Mindenki jól jár.
A kérdésedre válaszul: Aventes pohárba, vagy befőttesüvegbe. Az Aventes tejgyűjtő poharat (ami sajnos elég drága) bármelyik bababoltban beszerezheted. Amit nagyon nem javaslok: az a sima nejlonzacskó. (Nem a steril tejgyűjtő zacskó, az alkalmas, csak éppen méregdrága és csak egyszer használatos.) Felengedés közben kilyukadhat, és a külsejéről bacik kerülhetnek a tejbe. Nagyon nem higiénikus.
2010. okt. 23. 12:06
4/9 anonim válasza:
2. vagyok. Tehát rátettem a tégelyre a tetejét, és úgy a folcpack. Forralással nem bírod sterilizálni, mert sztem összemegy. De van a sterilizáló folyadék is. Vagy a Tescoba lehet venni olcsón anyatejgyűjtő tasakot, ami már eleve steril. De a gyógyszertári tégely sokkal olcsóbb.
2010. okt. 23. 12:07
5/9 anonim válasza:
2. vagyok. Én 5 hónapig fejtem szoptatás mellett, (most is szopik még 20 hós). Minden este fejtem a nem szívott cicimet. 6 hósan kezdtem hozzátáplálni, 1 éves korára mind el fogyott, ment a főzikbe, vagy tejberizst, grízt csináltam belőle.
2010. okt. 23. 12:10
6/9 anonim válasza:
Ja, és a 50 Ml.-eseket vettem.Volt hogy lett annyi, volt hogy nem. De egy adagra elég volt, ha csak 30 ml is jött le.
2010. okt. 23. 12:11
7/9 anonim válasza:
1-2 dl műanyag poharakban. tetejét lefóliáztam gumi rá. ráírtam hogy mikor és úgy fagyasztottam le.
2010. okt. 23. 14:00
8/9 anonim válasza:
Aventes poharakba!
2010. okt. 23. 17:48
9/9 anonim válasza:
Műanyag pohár, fólia, mélyhűtő, majd vasárnap az azon a héten összegyűlt poharakból kiveszem a kis korongokat( szétvágom a poharat) és egy zacsiba beteszem. Kis helyet foglal, és olcsóbb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!