Lehet disznósajtot enni szoptatáskor?
Figyelt kérdés
2024. jan. 1. 12:37
1/11 anonim válasza:
Persze. Miért ne lehetne? Nem nyers hús van benne..
2/11 anonim válasza:
Mindent lehet enni, csak ha valamire rosszul reagál, azt többször nem. Én kicsit ennék csak a disznósajtból, mert fűszeres sztem. Múltkor hurka, kolbászt sütöttem, szenvedtünk utána, mint a fene... többet nem eszem olyat. 4 hetesek vagyunk egyébként.
3/11 anonim válasza:
Próbáld ki majd meglátod hogyan reagál rá a pici. Én kihagynám, mert fűszeres, de te tudod.
4/11 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva? Azt írtam, fűszeres, mint a többiek. Vagy nem tettem hozzá, hogy mindent lehet, kivéve nyers hús, hal?!
2.
5/11 anonim válasza:
Szerintem a hurka, kolbász miatt, de én nem pontoztalak le.
6/11 anonim válasza:
" 4 hetesek vagyunk egyébként."
Te nem vagy 4 hetes, csak a gyerek. Ha az lennél, akkor még nem lehetne gyereked.
Már megint a felesleges a gügyögés.
7/11 anonim válasza:
Attól függ, milyen. Apám például nem fűszerezi agyon, eszembe sem jutna nem enni belőle.
8/11 anonim válasza:
Semmi gond a fűszeres ételekkel! Felejtsétek el ezt az elavult tévhitet.
9/11 A kérdező kommentje:
Nincs túl fűszerezve!
Eléggé hasfájós a fiam! Ma 4 hónapos! Eszek egy keveset belőle. Köszönöm szépen a válaszokat!
Boldog Új Évet mindenkinek! 😊
2024. jan. 1. 17:09
10/11 anonim válasza:
Egyébként sejtettem, hogy késznek, akiknek a fogalmazás nem fog tetszeni. Tudatosan írtam így, mert én is 4 hetes vagyok. 4 hete szültem, négy hete vagyok anya. Vagy abba is beleköt most valaki, hogy anya nem a szüléstől lettem?!
Búék!😄
2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!