Kitartanátok így is a szoptatás mellett vagy mit tennétek?
3 hete szültem császárral. Azóta minden masnap fáj kB a fejem. Front miatt leginkább ezt már megfigyeltem. De olyan rosszul vagyok tőle most is, hogy muszáj panadolt szednem ra. Ez az egyik gond, a sok fájdalomcsillapító. A masik,terhesség alatt elojott a reflux es akkor sajnos beszedtem ra egy doboz Ludeát, amit szülés után leraktam es azota triplan kínoz.. A savlekötő jótékony hatasa... Régen az ukko reflux tea megoldotta, de most azt se lehet a szoptatás miatt.
Szóval ti felaldoznatok önös erdekek miatt a szoptatást?
3hét után még ne add fel ha akarsz szoptatni. Ha meg nem akkor nem kell a kifogás. Paracetamolt lehet szedni, én most tiszta láz meg takony vagyok és szedem, szoptatok. Persze ez nem az én veleményem csak, utanakerdeztem mit lehet szedni. A savhoz nem tudok hozzászólni.
Nézd , nekem is szülés után volt minden nyűgöm..sose volt aranyerem, de most visszatero problema, rengeteg trjem volt amitol allandoan omlott belolem a tej, belazasodtam ha pangott, pedig rengeteget rvett a baba, a fejem fájt.nekem amugy a nyakam es hatam, vallam allt be es az sugarzodott ki . Vettunk szoptatós hintaszeket az tartotta rendesen a hatam jobb lett. Ha veletlen kevesebbet ittam szinten fajt a fejem.
Ezen az oldalon meg tudod nézni mi mennyire veszélyes, csak angolul beírod a gyógyszer nevét vagy ha külföldön az a gyógyszer nincs akkor a gyógyszer fő összetevőjének nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!