Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hullot a haja másnak is a...

Hullot a haja másnak is a szopi alatt?

Figyelt kérdés

Most vagyunk 4 hósak de vagy 2-3 hete észrevettem marékszámra hullik a hajam! Igaz nincs időm annyit mosni és néha kócos is vagyok :-) de akkor is ez nem volt így! Valami gáz van velem vagy ez másnál is így volt!

Várom a válaszaitokat mert már rosszra gondolok...

oh közben olvastam a kidobott válaszokat de ha nem fáradtság írnátok nekem is!

2010. okt. 21. 20:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Persze hogy rendben van. Ne aggódj. Majd visszarendeződnek a hormonok és megszűnik- Amúgy a várandós időben gondolom nem hullott Neked sem. Mert nekem akkor alig, teljesen "bedúsult" :) most viszont.... néha félek, hogy nem marad :) de ez teljesen rendben van, 5 hónapos lesz a fiam, és a fodrászom megnyugtatott hogy maradt még bőven :) Azt viszont nem tudom mikor fog normalizálódni.
2010. okt. 21. 21:04
 2/9 anonim ***** válasza:
nekem is kb. 4 hónaposan kezdett hullani a hajam. De csak az hullott ki, ami a terhesség alatt besűrűsödött. Amúgy használtam hajhullás elleni szérumot. Az segített. vagy vitamint ajánlanék.
2010. okt. 21. 21:04
 3/9 A kérdező kommentje:
elevitet szedek az kevés?
2010. okt. 21. 21:08
 4/9 anonim ***** válasza:
A 4. hónaptól kb 2-3 hónapon keresztül RETTENETESEN hullot. Hosszú hajam van, amitől külön jól nézett ki a lakás... komolyan mondom, mindenhol a hajam volt, a hajmosás végére (nem fürdés közben mosom, hanem csak úgy felöltözve, a kádba behajolva) szóval a végére annyira eldugult a lefolyó, hogy nem ment le a víz. Amikor haveroknál voltunk pár napot az udvaron fésülködtem, nem volt pofám telehajazni a fürdőt :-) Én is terhesvitamint szedtem, de nem segített sokat. Ki kell várni a végét. Kitartás, el fog múlni!
2010. okt. 21. 21:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Mindenkinek (vagy csaknem...) hullik ilyenkor a haja, mert a hormonok ezt okozzák. Másrészt a terhesség alatt csükken a hajhullás, ezek a hajszálak is ilyenkor hullanak ki, tovább növelve a kopaszság-érzést...
2010. okt. 21. 21:21
 6/9 anonim ***** válasza:
3 hónapos volt, amikor elkezdett hullani, most 7,5 hós még mindig szopik és még mindig nagyon hullik.
2010. okt. 21. 21:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Mivel a hormonok okozzák teljesen mindegy mit csinálsz, hullani fog. Nekem azonnal elmúlt a hajhullás, amint abbahagytuk a szopit és ezerszám kezdett el dőni. Egy ideig gáz volt a sok a kis babahaj :D
2010. okt. 21. 21:43
 8/9 anonim ***** válasza:

nem ismerek a környezetemben olyant akinek ne hullott volna a haja.

Én személy szerint úgy néztem ki mint egy 60-as kopaszodó pali. nem mertem hátrafogni a hajam a 2 kopasz folt miatt. Hajmosáskor "úsztam" a kádban a hajtól.

Már most rettegek mi lesz pár hónap múlva a 2. szülésem után.

2010. okt. 21. 21:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Kicsit megnyugtattak a válaszok. Nekem is rettenetesen hulli, pedig már 2 napja abbahagytam a szoptatást. Már látványosan kevesebb, sokkal jobban kilátszik a fejbőröm. Már az utcára is alig merek kimenni. Elkekezdtem vasat szedni (alacsony az értékem), meg biovanne-t, és hajhullásra szereket (voltam hajvizsgálaton). Remélem vmelyik használni fog.

Egyébként az olvastam vhol, hogy napi 4-5 gramm zselatin kell megenni naponta, az segít. Lehet benne vmi, mert a biovanne-ban is van zselatin.

2010. okt. 21. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!