Kevesebbszer eszik elhuzodo etetés miatt? Sulya is lassan megy. (10 napos)
Nehezen indult a szoptatás mellseb miatt.
Próbálom sokat cicire tenni, hogy szaporodjon a tej. De alszik 3 órát. 1 órát cicin van, utána kap tápot, alszik 3 órát, így 4 órák telnek el 2 étkezés között, 6-7x eszik egy nap erdemben. Cicibol 10-20ml jön...
Tartok tőle, hogy emiatt nem megy a súlya annyira
2 hétre talán visszahizzuk a szuletesit, de nem biztos.
Fejes nem opció, nem megy.
Esetleg valami ötlet?
A bimbovedo nalunk eleg sok bajt okozott. Nem tudta optimalisan szivni azon keresztul a tejet, stagnalt a sulya egy darabig, aztan amikor el tudtuk hagyni, megindult.
Ha tudod, akkor inkabb ne hasznald.
En is csak azutan tudtam, hogy meggyogyult a mellem, szoval kb 4 hetig mi is hasznaltuk. Neha kapott poharbol potlast (en tudtam fejni valamennyit) a sulya miatt.
Utana pedig kellett kicsit trukkozni, mert nehezen akarta siman elfogadni, altalaban bimbovedovel kezdtuk a szopit, majd 20 perc mulva levettem es ugy tettem cicire.
Aztan par nap utan leszokott rola igy.
Nekem is volt. Először a tápszert hagytuk el, aztán a bimbóvédőt. Nehezen akart rákapni, de aztán rájött, hogy anélkül jobban jön a tej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!