Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kevesebbszer eszik elhuzodo...

Kevesebbszer eszik elhuzodo etetés miatt? Sulya is lassan megy. (10 napos)

Figyelt kérdés

Nehezen indult a szoptatás mellseb miatt.

Próbálom sokat cicire tenni, hogy szaporodjon a tej. De alszik 3 órát. 1 órát cicin van, utána kap tápot, alszik 3 órát, így 4 órák telnek el 2 étkezés között, 6-7x eszik egy nap erdemben. Cicibol 10-20ml jön...

Tartok tőle, hogy emiatt nem megy a súlya annyira

2 hétre talán visszahizzuk a szuletesit, de nem biztos.

Fejes nem opció, nem megy.

Esetleg valami ötlet?

2023. dec. 17. 09:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A bimbovedo nalunk eleg sok bajt okozott. Nem tudta optimalisan szivni azon keresztul a tejet, stagnalt a sulya egy darabig, aztan amikor el tudtuk hagyni, megindult.

Ha tudod, akkor inkabb ne hasznald.

2023. dec. 17. 13:20
 12/17 A kérdező kommentje:
Hogy hagyjátok el? Sajnos fáj és érzékeny
2023. dec. 17. 13:24
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

En is csak azutan tudtam, hogy meggyogyult a mellem, szoval kb 4 hetig mi is hasznaltuk. Neha kapott poharbol potlast (en tudtam fejni valamennyit) a sulya miatt.

Utana pedig kellett kicsit trukkozni, mert nehezen akarta siman elfogadni, altalaban bimbovedovel kezdtuk a szopit, majd 20 perc mulva levettem es ugy tettem cicire.

Aztan par nap utan leszokott rola igy.

2023. dec. 17. 13:40
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem konkrétan leesett a mellbimbóm legvége, olyan durván kirágta egyszer. Rossz volt a technikája nyelvfék miatt, utána felcsípték neki, de akkor már fájt nekem is. Viszont ilyen durva sebbel is csak egy fél percig fájt, aztán valahogy hozzászoktam, és alig zavart.
2023. dec. 17. 14:14
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt. Először a tápszert hagytuk el, aztán a bimbóvédőt. Nehezen akart rákapni, de aztán rájött, hogy anélkül jobban jön a tej.

2023. dec. 17. 14:23
 16/17 anonim ***** válasza:
78%
Bimbóvédővel nem tudja úgy stimulálni a mellet. De mielőtt egy harmadik kérdést is kiírsz, hívj szoptatási tanácsadót.
2023. dec. 17. 14:44
 17/17 anonim ***** válasza:
64%
6hónapig tudtam 100%ig anyatejjel etetni a babám bimbóvédővel,mashogy nem tudott szopni.De próbálgasd mert rájön elvileg hogy kell szopni nŵlküle
2023. dec. 17. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!