Rossz anya vagyok, amiért nem szeretek szoptatni?
Kislányom 3 hetes. Egy szenvedés a szoptatás, a babám órákig cicin van.
Én már a falat kaparom.
Hívtam ki szoptatási tanácsadót is, jó a mellre helyezés, tehát nem azért fáj.
Fejni is szoktam neki.
Ha nem keresné a cicit, én átállnék csak fejésre.
Volt valaki hasonló helyzetben?
Szar anyának érzem magam, hogy ezt érzem :(
Sírni hagyni sem szeretném, mikor a cicit keresi, de minden szoptatás előtt már görcsben a gyomrom.
Extrém hosszú ideig is van mellen, van hogy egy órát, amíg el nem alszik.
De, valószínűleg néha nem jól kapja be, olyankor korrigálom.
De ezenkivul is problémás az egész, órákig mellen lenne.
Van egy ovis gyerekem is, ha a férjem már dolgozni fog, akkor nem lesz kivitelezhető a nonstop szopi.
Jelenleg a háztartást is a férjem viszi és a naggyal is ő foglalkozik..
Ha van már nagyobb, és őt szoptattad, szerintem tudod, hogy a szoptatási idő rövidülni fog, ahogy a baba ügyesedik. Bár ahhoz a cumizavart ki kéne küszöbölni, pl. svéd itatópohárból is kaphat pótlást.
De egyébként ha pár napig nonstop cicizés lenne, beállna, és a baba is megügyesedik. Én az elején sokat kínlódtam, cumizavar is volt, az segített, mikor 6 hetes korában lesz ami lesz alapon nem adtam több tápszert, csak a cici maradt.
Én nem szoptattam.
Próbálkoztunk, de mikor minden szoptatás előtt már sírógörcsöt kaptam, mert tudtam, hogy fájni fog, akkor kéthét után azt mondtam, oké, nekem ebből elég volt.
Egészséges, semmi baj a kötődéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!