Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Menzesz miatt lehet kevesebb...

Menzesz miatt lehet kevesebb a tej?

Figyelt kérdés
Tegnap jött meg először, 3 hónapja szültem, és ezzel egyidőben borzasztóan lecsökkent a tejmennyiségem. Szoktam fejni szopik után, és a 80-120-ak helyett semennyit nem tudtam. Szegény babám csak feszítgette magát, alig bírtam elaltatni, olyan mérges volt, hogy nem tud belakmározni alvás előtt. :( Nagyon megijedtem. Ez a menzesz miatt lehet? Normális? Vissza fog állni a tejmennyiség? Mit csináljak most? Semmit, csak várjam ki? Vagy szaporító fejjek és igyak teát? Valaki segítsen!
2023. dec. 8. 22:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Én szoptattam akárhányszor csak kinyitotta a száját, és így éppen elég is volt, de azért ijesztő volt, hogy az eddigi rutin 600 ml egyik napról a másikra csak úgy eltűnt. Most úgy tűnik, hogy javul a helyzet. A fejést ideiglenesen teljesen elengedtem az elmúlt 3 napban, de két órája éreztem, hogy feszül, pedig akkor fejezte be az evést a babám, és lejött 100 ml. Most épp most eszik, hallom, hogy nagyokat nyel, úgyhogy hátha mostmár kifelé mászunk ebből, bármi is volt. 😓 Mindenesetre nem tettem be a fagyiba a lefejt tejet, mert a fagyasztottat nem eszi, hátha kelleni fog este.
2023. dec. 9. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!