Akinek betegség miatt szopisztrájkolt a babája, annak hogy zajlott?
Kínáld meg, ha nem, akkor itatópohár.
Nálunk fogzás miatt volt szopisztrájk. Fecskendővel csurgattam be neki a lefejt tejet, azt hittem megőrülök már a végére. 2 napig szenvedtünk utána visszaállt gond nélkül a cicire.
*ja és a lényeg, ne stresszelj be és ne erőszakold a babát (én az elején nagyon toltam a szájába, hogy már pedig szopi van), így hiába múlt el fogzás néha-néha (heti 1-2x) voltak olyan epizódjai, hogy azt hitte etőszakkal probálom cicizetni és hiáva volt éhes elfordította a fejét ordítva. Meg kellett várnom míg lenyugszik. Lehet, hogy poszttraumás stressz volt nála, nem tudom.
Csak tapasztalatból írom, a lényeg, hogy most lakjon jól, mindegy hogyan. Ha elmúlik a betegsèg visszaáll minden szépen. Ez egy más állapot most, nem normàl hétköznap. Ilyenkor rád is sokkal jobban szüksége lehet (több testkontaktus).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!