Ecetes leválasztás?
Azon kívül, hogy marró hatású és (ha épp foga tör át, vagy van egy pici seb valahol) üvölteni fog a fájdalomtól és nyugtathatod, ahelyett hogy elalaludna vagy elpilledne, semmi. De még a ciciről sem fog leszokni, sógornőm megprobálta azt az okos ötletet, hogy citromlével... Pár perc után ahogy lenyugodott ugyan úgy kérte, csak pluszban fel is mérgelte magát és sírt. Rengeteg olyan módszer van, amivel lelehet szoktatni anélkül, hogy bármi csípő, marró, savanyú dolgot juttatnál a gyerek szájába. Cumisüveg, cumi, ringatás, de még az is sokkal finomabb megoldás ha nagyobb a gyerek, hogy leragasztod mert "bibis a cici".
Én fokozatosan leválasztottam, a végén maradt a reggel este, aztán csak az este. Ugyan úgy ölbevettem, mellé feküdtem, csak cicit nem kapott (zárt ruhában mindezt). Helyette volt simogatás meg bújás, plusz az apja altatta, nála nem kereste a mellet, mert az esti volt a legnehezebb, de azt is kb 1 hét után szépen megszokta, hogy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!