Úgy idegenkedek a fejéstől. Lehetséges, hogy az egész szoptatást megúszom nélküle? Volt így valaki?
Lehet én vagyok "furcsa", de számomra a fejés már mint szó is visszataszító. Ne ítéljetek el. Nem tudom miért. Az, hogy a kisbabám szopizik a világ legtermészetesebb dolga, de hogy én nyomkodjam magamnak a mellem, azt nagyon nem szeretném. Most 6 hetes, eddig sose kellett fejnem, nem is próbáltam még, csak az elméletet láttam videón...
Kíváncsi lennék, van-e itt valaki, aki tapasztalatból meg tudja erősíteni vagy cáfolni, hogy lehet-e szoptatni hosszútávon úgy, hogy ne legyen rá szükség. Vagy készüljek föl rá? Milyen helyzetekben lenne ez kikerülhetetlen?
én csak az első 1-2 hétben fejtem, de talán 3-5 alkalommal, és akkor lehet, hogy sokat mondtam. akkor is csak azért, mert úgy bedurrantak a cicijeim, hogy fájt még a létük is, a babám meg sokszor aludt 5-6 órát is egyhuzamban. tegyük hozzá, természetesen nappal, éjsdzaka véletlenül sem...
örülök is, hogy rávettem magam, hogy jó lesz nekem használt mellszívó is 4.000-ért, és nem vettem meg tizenvalahányezerért újonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!