Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Testvérem szándékosan apasztja...

Testvérem szándékosan apasztja el a tejét és engem néz hülyének hogy minek szoptatok, ha egyszer a tápszeres babák jobban alszanak... mit kezdjek a helyzettel?

Figyelt kérdés
Rosszul esik már maga ez a tény is, hiszen nekem nehezen jött meg a tejem, de az hogy szerinte "hülyeség" a szoptatás csak még rosszabbul esik...
2023. okt. 3. 12:00
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem akarja megérteni, akkor a lesz.romtabletta a legjobb tanács. Nálunk, amikor a testvéremmel szóba került a téma (a sógornőm inkább tápszert adott), akkor viccesen csak annyit mondtam, hogy épp eleget sterilizáltam, méricskéltem és melegítettem a munkahelyemen (labor), nincs kedvem ezt csinálni még a szülési szabadság alatt is. Szeretek aludni, de részemről inkább keljen eggyel többször éjszaka és mindig legyen kéznél tiszta, megfelelő hőmérsékletű élelem a babámnak. Sajnos sokaknak a választási lehetőség csak álom. Egyébként a mi babánk anyatejes és 2-3 hónapos kora óta többnyire átalussza az éjszakát. A testvére szintén az volt, onnantól ő is átaludta, hogy megtanult hasra fordulni 4 hónaposan.
2023. okt. 3. 15:57
 22/37 anonim ***** válasza:
27%

Ne bántson. Szerinted meg így jó. Egyébként szerintem is. Van tápszeres és anyatejes gyerekem is. A tápszeres négy évesen aludta át az éjszakát, az anyatejes kettő.

Gyűlöltem is a tápszerrel járó macerát.

Ne hagyd, hogy leszóljon, hiszen nyilvánvalóan te csinálod jobban. A táp van az anyatej helyett, nem fordítva.

2023. okt. 3. 15:57
 23/37 anonim ***** válasza:
73%
Az kimaradt, hogy a testvéreméknél még 2 évesen is kelni kellett a gyerekekhez éjszaka. Erre nem garancia a tápszer. 21-es voltam.
2023. okt. 3. 15:58
 24/37 anonim ***** válasza:
72%

Mondjuk még mindig nem tudjuk, hány éves a "baba".

Lehet már 2-is elmúlt, akkor viszont már a testvérnek van igaza.

2023. okt. 3. 16:57
 25/37 A kérdező kommentje:
Testvér babája 2 hetes, az enyém 3 hónapos. Köszi mindenkinek a hozzászólását!
2023. okt. 3. 17:11
 26/37 anonim ***** válasza:
28%
Így viszont a testvér a hülye...
2023. okt. 3. 17:14
 27/37 anonim ***** válasza:
71%
Miért lenne a testvére a hülye? Szerintem a kérdező akart megerősítést, hogy ő az istennő mert szenvedve szoptat és vagy 3 hónapja 100%, hogy a testvérét fárasztja a szoptatásmániájával, aki megunta és megvédi magát. Ami a sértődött ősanyának nem tetszik. El kell fogadni, hogy vannak akik úgy döntenek, hogy nem akarnak szoptatni. Kérdezőnek nem tetszik, itt elérte hogy a testvére legyen a hülye.
2023. okt. 3. 18:30
 28/37 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ősanya, csak unalmas azt hallgatnom hogy a babám azért rossz alvó mert én "rászoktattam" a szoptatásra,bezzeg az övé... azért köszönöm hogy fáradtál a válasszal!
2023. okt. 3. 18:44
 29/37 anonim ***** válasza:
33%
27, nem csak a testvére, hanem mindenki aki szerint egy 2 hetes babának már nem kell szopnia.
2023. okt. 3. 18:45
 30/37 anonim ***** válasza:
77%
Ez mindenkinek egyéni döntése, amihez senkinek semmi köze sincs. A tápszer is tökéletes. Az a hülye és primitív, aki emiatt bárkit lenéz, hülyéz.
2023. okt. 3. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!