3.5honapos kislányom napi 4szer eszik! Nem kevés?
Figyelt kérdés
nem tudom hogy mennyit eszik nem mérem de nem sir .Dec 17én volt 6250g 61cm.2009. jan. 2. 12:10
1/7 anonim válasza:
Szia. Szerintem a 4 az kevés.Hogy néz ki egy napotok,kb.7,11,15,19 vagy hogy? Ezt akárhogy nézem kevés...
Mennyivel született ? Anyatejes v.tápszeres ? :)
2/7 A kérdező kommentje:
Anyatejes.Éjjel reggel 7 8 kor kell eszik aztán 12 16 19 de aztán van hogy 21kor még eszik de ez ritkán.éjjel 2kor meg 4 kor .ha 2kor nem eszik akkor 4 kor de akkor 8 kor kell
2009. jan. 2. 17:36
3/7 anonim válasza:
Ha nem éhes, miért lenne baj? biztos sokat szopik, azért nem éhes, és ha nem nyüglődik, nem is kell sűrűbben szoptatni. Az én kislányom 5-ször eszik, ha későn alszik el, akkor 6-szor, de ő elalvás előtt picit szopik, nem is szopik, inkább iszik. Ő is 3,5 hónapos, 6,30 kg, és 62 cm.
Én is csak akkor etetem, ha nyűgös, vagy mint irtam, elalvás előtt.
5/7 anonim válasza:
próbáld mérni és akkor kiderül. ha 5-ször eszik, akkor egy adagnak kb 140-160 nak kell lennie, egy ennyi idős babának. viszont a súlya miatt lehet h picit többnek is akár. az én fiam is összevissza eszik, van, h 120 van, h 200-at. ő is 3,5 hós, 60 cm, 5440g.
6/7 anonim válasza:
ja és átalussza az éjszakát, 10 től min 6 ig...
7/7 anonim válasza:
Az én lányom is 3,5 hónapos. December közepén volt 63 cm, és 5,5 kg.
Mi 5x cicizünk 1 nap, de éjjel nem kel fel. (este 8-tól reggel 8-ig szundizik)
Ennyi cicizés szerintem még kevesebb mint a Tiétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!