Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyire fáj a szoptatás?...

Mennyire fáj a szoptatás? Csak akkor rosz amikor megharapja?

Figyelt kérdés
2010. okt. 17. 12:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem fáj egyáltalán. A fiam 1 éves, 6 foga van, de még soha nem harapott meg.
2010. okt. 17. 12:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Alapjába véve nem fáj a szoptatás.

Első pár napban,hétben,esetleg egy kicsit kellemetlen lehet,vagy ha kisebesedik a bimbó,vagy nekem még akkor volt kellemetlenebb amikor az elején rengeteg tejem volt,és szopi előtt nagyon kemény volt,de pár szívás után puhult a cicim,és már egyáltalán nem volt az a szúró érzés.

Amikor elkezdett jönni a fiam foga néha ráharapott a mellemre,de most jön az ötödik foga,és valahogy magától rájött,hogy szopizáshoz nem kell a foga.

2010. okt. 17. 13:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem az első pár hétben úgy fájt azt hittem megőrülök akárhányszor jött a kajaidő,már előre féltem és amikor elkezdett szopizni sirtam,nagyon rossz volt.Amig fájt bimbóvédőt használtam,de az nem tetszett a babámnak.Utána már megszoktam és nem fájt foga még nincs,de van amikor összeszorítja a száját..meglehet szokni:)
2010. okt. 17. 14:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem olyan volt a legelső szoptatási élményem, hogy kikaptam a baba szájából majdnem a cicim.

Smirgli és pióca keveréke.... Olyan erős a vákuum, hogy amiatt fájt. De pár nap, és hozzáedződik a mellbimbó bőre.

Nekem a mellszívó ugyan annyira "bántotta", mint a baba.

2010. okt. 17. 17:17
 5/7 anonim ***** válasza:

akkor fáj, ha rosszul kapja be a cicit. sajnos az én babámat nem tudom rávenni, hogy hatalmasra nyissa a száját, így mindig csak a végét cuppogja, és rettenetesen fáj.

sajons a kórházban ajánlották, hogy bimbóvédővel szoptassam, így a rossz szájtartás rögzült. most próbálom átszoktatni rendes szopizásra, eddig nem sok sikerrel. rendszeresen sebes tőle a mellem, alig várom, hogy elérjük a 6 hónapot.

3,5 hós

2010. okt. 18. 09:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Az elején nagyon fájt sokszor már csillagokat láttam de aztán olyan 2 -3 hét mulva mikor már mind2-en megtanultuk a helyes technikát nem fájt meg szerencsére sose harapot vagyis csak 1 szer de akkor minta megértette volna hogy, rá szoltam nem csinálta többet.
2010. okt. 20. 11:45
 7/7 anonim válasza:
A legtöbbször nem fáj. :) Az én feleségem a negyedik gyerekkel is már előre remegett, annyira fájt neki. Pedig semmi baja, legalábbis az orvosok szerint. Már egyik sem szopik, ötödiket meg nem tervezünk. :)
2010. okt. 24. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!