Mennyire fáj a szoptatás? Csak akkor rosz amikor megharapja?
Szia!
Alapjába véve nem fáj a szoptatás.
Első pár napban,hétben,esetleg egy kicsit kellemetlen lehet,vagy ha kisebesedik a bimbó,vagy nekem még akkor volt kellemetlenebb amikor az elején rengeteg tejem volt,és szopi előtt nagyon kemény volt,de pár szívás után puhult a cicim,és már egyáltalán nem volt az a szúró érzés.
Amikor elkezdett jönni a fiam foga néha ráharapott a mellemre,de most jön az ötödik foga,és valahogy magától rájött,hogy szopizáshoz nem kell a foga.
Nekem olyan volt a legelső szoptatási élményem, hogy kikaptam a baba szájából majdnem a cicim.
Smirgli és pióca keveréke.... Olyan erős a vákuum, hogy amiatt fájt. De pár nap, és hozzáedződik a mellbimbó bőre.
Nekem a mellszívó ugyan annyira "bántotta", mint a baba.
akkor fáj, ha rosszul kapja be a cicit. sajnos az én babámat nem tudom rávenni, hogy hatalmasra nyissa a száját, így mindig csak a végét cuppogja, és rettenetesen fáj.
sajons a kórházban ajánlották, hogy bimbóvédővel szoptassam, így a rossz szájtartás rögzült. most próbálom átszoktatni rendes szopizásra, eddig nem sok sikerrel. rendszeresen sebes tőle a mellem, alig várom, hogy elérjük a 6 hónapot.
3,5 hós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!