Kisfiam feje előre billen szoptatás közben, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Bölcsőtartásban szoptatok, ez az egyetlen, amiben sikerünk van/volt eddig. Viszont hathetes kisfiam feje mostanában kicsit előre billen és furán veszi a levegőt is ilyenkor. Próbáltam pozíciónálni a karommal, de folyton vergődik, így pedig képtelenség megtartani. Gondoltam még izomtónus problémára is, megnézetem gyógytornásszal. Ti voltatok esetleg hasonló helyzetben?2023. szept. 14. 15:46
1/1 anonim 

válasza:

Bolcsotartasban nem tud elore billenni a feje, HA a karodat megfeleloen tartod. De remelem, azota kertel segitseget egy elo szemelytol pl. vedono. Es meg lehet probalni mas poziciot is, mert ahogy no, ugy valtozhat az igenye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!