Erigon es szoptatas?
Figyelt kérdés
Mivel kohogok, ma irt fel nekem a dokim Erigon szirupot amibol delutan be is vettem egy adagot, viszont elfelejtettem megnezni, hogy szoptatas alatt lehet e szedni. Hat nem lehet, a kodein es morfin atkerul az anyatejbe... viszont a gyerek elmult 2 eves es mar csak este szokott kicsit szopizni, nem tudom ekkora gyereknel is rizikos lehet???2023. aug. 28. 19:10
1/3 anonim válasza:
Én ma szoptatnék, szerintem egy alkalomtól nem lesz baja. (Mondjuk az én fiam még nem beszél és nehéz lenne neki megmagyarázni, hogy miért nincs ma cici. Ha a tiéddel ez nem olyan nehéz, akkor lehet, hogy jobb kihagyni a mai napot, biztos, ami biztos.) Holnap viszont beszélnék az orvossal és íratnék fel mást. Annyiféle köhögésre való gyógyszer van, nem kerestem ki, de biztos van, ami mellett simán szoptathatsz.
2/3 anonim válasza:
Ha egyszerűen kihagyható a szoptatas, most nem szoptatnàm meg. Inkàbb altassa az apja ma.
E-laktancia a legmegbìzhatóbb forràs. Azt ìrjàk, nem ajànlott szoptatàs alatt.
Viszont ha vègigolvasod az egèsz bejegyzest, az alapjàn valószìnűsìthető, hogy egy adag utàn, kèt èvesnek, egy alakalommal való szoptatàstól nem lesz baja. Viszont nem vennèk be többet belőle.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszi, elaludt nelkule siman :)
2023. aug. 28. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!