Ma pizzát ettem és utána egy jégkrémet. Ami miatt majd le haraptak a fejem hogy szoptatos anyuka kent én ezt hogy is képzelem teleg artotam ezel a babámnak? El alvás előtt nyoszorgott egy kicsit most meg békésen alszik.
Figyelt kérdés
Miotta szoptatok vagyis 4 hete a kicsi születése otta folyton ehesnek érzem magam. De akárminek olvasok utána azt írja hgy árt a babának mar azt semm tudom mit ehetnek az nélkül hogy feljek nehogy bajt csinaljak imádom hogy anya tejes a babám de kezdem meg bánni hogy szoptatok ha ezel artok neki….minden kajanak utána nezek éves előtt vagy inkább nem is eszem Kísé kezd ez mar sok lenni…2023. aug. 26. 14:25
1/13 anonim válasza:
Nyugodtan eheted ezeket, nem lesz baj. Többet árt, ha ráfeszülsz
2/13 babyboom567 válasza:
de ezeket miért nem lehet enni?
5/13 anonim válasza:
Se a pizza se a fagyi nem probléma, miért lenne? Amíg nem vagy eltiltva a tejtől esetleg, addig egészen nyugodtan. A pizzában meg igazán semmi káros nincsen. Rengeteg szénhidrát, legalább lesz tejed rendesen. :D
6/13 anonim válasza:
Az olaszok már rég kipusztultak. Nem?
Ezeket miért is ne ehetnéd?
Azt egyél amit akarsz.
Max fáj egy kicsit a gyerek hasa utána. Akkot majd azt kerülöd egy darabig. Ennyi.
7/13 anonim válasza:
MINDENT lehet enni, amire nem reagál rosszul a baba.
8/13 anonim válasza:
Azt a hülyét, aki ezt mondta neked, jerüld el nessziről.
10/13 anonim válasza:
Nyugi. Dehogyis ártasz ennyivel, lazulj el kicsit.
Ha a baba tejfehérjeérzékeny, indokolt LEHET az anyának kizárni a tejtermékeket az étrendjéből, de ennek kapcsán is olvastam már azt is, hogy full mindegy, elvégre az a fehérje megemésztődik nálad aminosavakká és nem jut át a tejedbe. Logikusnak hangzik.
Amivel észnél kell lenni, azok a sok illó anyagot tartalmazó kaják: fokhagyma, hagyma, egyes fűszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!