Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha a babával együtt mozdultok...

Ha a babával együtt mozdultok ki,hogy oldjátok meg az etetést?

Figyelt kérdés

5 hetes múlt a kislányom,eddig csak anyatejes,van tejcsi bőven. Amíg jó idővan,szeretnénk kimozdulni vele pl elmenni a férjemmel hármasban étterembe,sétálni egy jót hasonlók.

Ti hogy oldjátok meg a baba etetését?

Már kialakult nála egy fajta rendszeresség és akkor indulnánk,amikor alszik (3 óra hossza megvan),de kicsit aggaszt,ha felkel és éhes lesz hogy oldjam meg. Tudom,hogy ilyenkor nem gáz dolog elővenni a cicit és megetetni,de valahogy nekem ez mégis fura és nem szeretném nyilvánosan. Ha fejek le tejet,azt nem merném neki adni ilyen melegben. Vagy ha esetleg hőtartó táskába tenném?

Segítsetek légyszi,várom a tapasztalatokat/tippeket :)

2023. aug. 26. 12:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
33%
Egyszer belefutottam egy etető nőbe. Az utca felöl mentem be a plázába. Az ajtó szétnyílt és kb 6 méterre a bejárattól szemben ült egy nő és úgy szoptatta a gyermekét, hogy az egész melle kint volt. Közben szemlélte az utcáról érkezőket, hogy mit reagálnak. Az arcára volt írva, hogy “merjél beszólni”! Persze a baba-mama szoba 50 méterrel arrébb volt. Nem értettem a helyzetet, mert az meg tiszta, van fotel és be lehet zárni.
2023. aug. 26. 18:15
 12/14 anonim ***** válasza:
57%

De, gáz "elővenni a cicit", mert hiába természetes folyamat a szoptatás, senkit nem érdekel. A sz.rás is az, mégsem tolom le a gatyám az utca közepén, ha rámjön.

Egyébként sok jó tanácsot kaptál, a normálisabbja úgy oldja meg, hogy ne tolja mások képébe az egészet.

Mielőtt elindultok érdemes tájékozódni, hogy az adott helyen van-e lehetőség kultúrált helyiségben szoptatásra. Ha kocsival mentek akkor akár az autóban is megoldható a dolog.

2023. aug. 26. 18:27
 13/14 anonim ***** válasza:
73%
Én a cumisüvegezést csináltam és heti 1 alkalomból cumizavaros lett. 6 hét után már egyáltalán nem tudott szopizni, fejtem 9 hónapos koráig. A második babával a szoptatós kendőt és szoptatós ruhákat fogom megpróbálni, de cumisüveget soha többet. Ha fejt tejet kell adni, akkor svéd itatópohárból fogom adni, az szoptatás barát.
2023. aug. 26. 21:34
 14/14 A kérdező kommentje:
Hú köszönöm szépen ezt a sok kommentet,tényleg sokat segítettetek! Jövőhéten már talán nem lesz ekkora hőség,akkorra terveztük hétvégére ezt a kis kiruccanást. Megindulunk alvás után rögtön,aztán remélem kihúzza akkor is a 3 órát és akkor rendben leszünk,de tényleg köszönöm a sok tippet és segítséget! :)
2023. aug. 27. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!