Mit gondolnak a szoptatásról a kisgyermekkorban a gyerekek?
Figyelt kérdés
2023. aug. 17. 20:25
1/9 anonim válasza:
Azt, hogy a babák így taplálkoznak. Már ha találkoznaka jelenséggel.
A játébabákat ugyanis ugyebár cumival szokták árulni.
2/9 anonim válasza:
3 éves kisfiam szokta kérdezni, hogy ő mikor, honnan szopott, pontosan mit, milyen ízű az anyatej. Szóval mondhatni "tudományos érdeklődéssel" tesz fel kérdéseket (nincs tesója).
3/9 anonim válasza:
Nagyon cukin szokták mondani hogy anya ad neki enni a cicijéből,tejecskét. Teljesen természetesnek veszik szerintem. Oviban dolgozom, 3-4 éves korosztállyal.
4/9 anonim válasza:
Természetesnek veszik egy idő után, pont ahogy hármas írja. Nagyobbik gyerekem is mondja hogy eszik a kistesó a ciciből, vagy eszik a kistesó a cumisüveből anyatejet. Az elején párszor sírt, hogy megeszi a cicit meg megharap, de megértette hogy nincs baj.
5/9 anonim válasza:
Teljesen természetesnek veszij
Akár azt is, hogy megkóstolják, kipróbáljàk.
Újszülött gyerekem mellett van 3,5 és 5 éves is.. 5 évesnek is ez a normális, és simán megkedezte, hogy megkóstolhatja-e
Fejve adtam nekik..
Persze a kicsi kérte volna “rendesen”
(Nem adtam, egyébként sokáig szoptattam a nagyokat is, de nem emlékeznek)
6/9 anonim válasza:
Eszik a baba. Az enyém nem bonyolította túl.
7/9 anonim válasza:
Teljesen természetesen. 4,5 évesem még emlékszik, egy éve szokott le. Nem "ciki" neki. Néha, ha odabújik hozzám, szokta emlegetni, hogy amíg pici volt, tejet szopizott, de hozzáteszi, hogy ő már nagy.
8/9 anonim válasza:
3,5 volt a fiam amikor a huga született. Elsőnek kérdezgette mit csinál a huga, mondtam neki, hogy eszik 🤷🏼♀️ a babák anyatejet esznek amig kicsik, ő is azt evett. Pár napig tartott a "csoda", hogy szinte minden szoptatásnál megjegyezte, hogy a "hugi eszik anyatejet", utána egyáltalán nem is érdekelte a dolog.
9/9 anonim válasza:
Én azt gondoltam,hogy undorító és bizarr, és ez 30 éve nem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!