Szoptatás alatt milyen és mennyi gyógyszert vesztek be?
Figyelt kérdés
2023. aug. 5. 20:43
1/26 A kérdező kommentje:
Az lemaradt,hogy fejfájásra.
2023. aug. 5. 20:43
2/26 anonim válasza:
E-lactancia - ide szépen bepötyögöd a hatóanyagot és voilà, megtudod, hogy szedheted-e.
Nem vagyok fejfájós, de viszonylag elég sok gyógyszert szedtem azalatt a 4 év alatt, míg szoptattam. Mindig volt olyan, ami veszélytelen volt.
3/26 anonim válasza:
Panadol semmi mást..elvileg ezt lehet csak a nőgyógyász azt mondta
5/26 anonim válasza:
Nekem szerencsére nem kellett, de az e-laktancia, amit az első ìrt, az a legmegbìzhatóbb forràs. Szoptatàcsi tanàcsadók is azt hasznàljàk. Orvosok sokszor nem felkészültek a témàban.
6/26 anonim válasza:
Semmilyet. Volt hogy 3 napig inkább szenvedtem. Alapvetően sem vagyok gyógyszer párti, de így még inkább sem. 🤷🏼♀️ Kórházban azt hiszem a másik csajszinak rubofent mondott a doki.
8/26 anonim válasza:
Először megpróbálom gyógyszer nélkül megoldani a dolgot, pl. iszom több vizet, eszem valamit. Ha továbbra is fáj, akkor nem szenvedek, inkább beveszek egy fél Rubophent. Mivel ritkán szedek fájdalomcsillapítót, így általában kis adag is elég.
10/26 anonim válasza:
E-laktancia szerint is jó a panadol és a leírásában is szerepel, én azt szedek ha migrénem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!