Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy oldanad meg a szoptatast...

Hogy oldanad meg a szoptatast egy kb.6hetes babaval, autoval utazas közben?

Figyelt kérdés

24h az ut!

Mert itt olvastam, hogy van olyan baba, aki meg oranként szopizik! Ez igy eleg bajos lenne!

Elgondolkoztam azon, hogy vinnek mellszivot, az elsö szopcsi utan fejnek, azt beraknam cumisüveg termoszos bigyoba :-) (esetleg ra is fejnek???) es ha epp nem tudunk megallni, ha ehes, azt adnam neki. Tudom nem jo cumisüvegböl, de igy utazasnal csak igy lehet!

Vagy ugy hülyeseg az egesz, ahogy leirtam? :-)

Meg nem szültem meg!

Köszi ha velem gondolkozol!

Es ne ird, hogy lehet tejem se lesz, mert lesz punktum :-)))

2010. okt. 12. 16:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Utolso, lehet igazad van :-)

Csak en parazom tul a dolgokat, probalom elterelni a figyelmem a közeledö szülesröl. Erre raparazok masra! :-))

2010. okt. 12. 18:45
 12/18 anonim ***** válasza:

A lefejt tej NEM romlik meg azonnal. Tapasztalat. Nem szopó babámnak fejem, és hogy nem kelljen várnia, mindig etetés után fejem neki a következő etetésre valót. Van, hogy éjféltől reggel nyolcig áll a lefejt tej szobahőmérsékleten, és nem buggyan meg.

Van tapasztalatom az útközbeni fejéssel és cumisüvegezéssel is, mert aktív életet élünk, szeretünk kirándulni. Fejtem már parkolóban és erdő közepén is. Sok időbe kerül, bonyolult a tisztántartás, a mosogatás, a higiénia, a tej tárolása PLUSZ még etetni és büfiztetni is kell, az dupla idő. A mellszívót és tartozékait nem elég elöblíteni és folyadékba rakni, hanem rendesen el kell mosogatni, megtisztítani a tejmaradékoktól.

Ha lehetne választani, én inkább szoptatnék. A gyerek miatt úgyis meg kell állni kétóránként, annál tovább ne maradjon egyhuzamban a hordozóban.

Lehetőség a diszkrét szoptatásra: [link]

Könnyű szülést!

2010. okt. 12. 21:50
 13/18 anonim válasza:
Mi 15 órűt utaztunk a 6 hetes Manónkkal. 2-3 óránként szokott enni a, de akkor valaahogy többet aludt és nem kellett olyan sokszor megállni, de amikor éhes volt megáltunk és szopizott,bbüfi és tisztába tevés. Sztem jól fogja viselni :)
2010. okt. 12. 22:16
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szepen a valaszokat es jo kivansagokat!

Boldog babazast nektek :-)

36+2h kismama

2010. okt. 12. 22:28
 15/18 anonim ***** válasza:
Az anyatej nem romlik meg!Szobahőmérsékleten 2-3-4 órát is elvan!(Melegből jön!!!)Bocsi az OFFért!
2010. okt. 13. 08:41
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia,

Mivel a babát várhatóan tisztába is teszed, meg kell állni.

Én úgy szoktam, hogy a csomagtartóban leterítem a pelenkázó alátétet, és úgy átpelusozom. Utána a hátsó ülésen megszoptatom.

Én soha sem fejtem. És persze, hogy lesz tejcsid!!

2010. okt. 13. 11:53
 17/18 A kérdező kommentje:

Igen, en is ugy tudom (olvasataimbol), hogy par orat elall a tej sz.hömersekleten!

Ez se rossz ötlet. De decemberben inkabb kocsiban vagy pelenkazos kuton oldom meg! :-)

Köszönöm nektek is a valaszokat!

2010. okt. 13. 14:32
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát én azt javaslom, hogy inkább kalkuláljátok bele az útba a szopit, büfit, pelusozást. Az én babám ekkor még rendszeresen egy órán keresztül evett, és fejni is annyi ideig tartott. De vannak picik, akik 10 perc alatt lezavarják. Annyi időre meg naná, hogy meg lehet állni, és nem kell bohóckodni a fejéssel, sterilizálással. 6 hét alatt lesz időd még kifundálni, felesleges ennyire előre ezen idegeskedned.:)
2010. okt. 13. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!