Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szükseges-e tápszert erőltetne...

Szükseges-e tápszert erőltetnem a gyerekbe?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kislanyom pár nap mulva 11 honapos lesz. Eddig napkozben szilárd étel mellett minimum 3x szopizott+ este, éjszaka, viszont jópar napja sziv parat, és menne a dolgara, egyszerűen nem nagyon akar mar szopizni. Se éjszaka, se félalomban. A vizet szepen iszogatja 360° os pohárbol, viszont a pisi mennyisege is lejjebb csökkent igy, hog mar tejjel nem egesziti ki a folyadekot.

Sajnos érzem, hogy meg is csappant mar a tej mennyisege.

Kérdesem,hogy masnak is volt ilyen? En még korainak éretnem abbahagyni, es tudtommal 1 eves korig vagy tapszert, vagy anyatejet fogyasztania kell. Mar nem akarnám cumisuveghez es tapszerhez szoktatni, de ha sajat magátol hagyja el a szopást mit tehetek?

Illetve ha megiscsak szopisztrajkja van, vissza tudom vajon hozni a tej mennyiseget?

Akinek csak reggel es este igenyli a babaja annak megis, hogy marad eleg teje ha nem éri inger a mellet egesz nap?

2023. jún. 10. 21:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Annyira rondák a tápszeres babák. Ha nem muszáj adni, akkor ne adj
2023. jún. 28. 12:44
 12/14 anonim ***** válasza:
11 te egy idiota vsgy
2023. jún. 28. 13:07
 13/14 anonim ***** válasza:
11es Te idióta vagy, abszolút nem lehet megmondani egy babáról mivel táplalják, én mondjuk tápszeres michelin babát nem lattam de anyatejeset igen..megsem szapulok senkit, menj szerintem fuss egy kört
2023. jún. 28. 13:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Ugy csinalsz 11 mintha a tapszer valami ördögi dolog lenne ...miert vagy ennyire sötét?
2023. jún. 28. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!