Anyukák? Nyilvános helyen ti hogy oldjátok meg a szoptatást? A mai világ elég szélsőséges. Negatív vagy épp pozitív élmény?
Férfiként írok.
Én imádom a női nemet. Imádom a melleket
Na de a páromét és otthon. Ha egy parkba lemegyek sétálni, nem más idegenek lényegében intim testrészét akarom nézegetni. Se nyíltan, se letakarva. Sehogy
Ez számomra full az a kategória, mintha én elővenném a farkamat. Ha kiverem a padon, de egy pléddel letakarom, hanyan bámulnának meg?!
Pedig nem mutogatom magam. Ugyan úgy szükséglet, mint a szoptatás.
A farkad kiverése nem olyan, mint a szoptatás ne haragudj. Mondom ezt úgy, hogy sosem szoptattam nyilvánosan. De ne húzzunk már egyenlőséget egy kangörcs meg egy síró baba megetetése között szerintem.
Ha körbenézel afrikai törzseknél simán szoptatnak az asszonyok nyilvánosan, de farok kiverést alig látni..., mint ahogy közösülést sem.
22. Azért egy kisbaba éhsége nem ugyanaz a szintű szükséglet, mint egy felnőtt ember szexuális késztetése.
(Hozzáteszem a mell látványa csak most épp a mi kultúránkban kapcsolódik a szexhez, tehát ez tanult dolog. Kétszáz éve még a bokavillantás is szexi volt. Vagy az araboknál mennyi mindent kell eltakarni, ne essenek kísértésbe idegenek férfiak. Pakisztáni ismerősöm szerint náluk csak az utcalányok szőrtelenítenek és borzasztó, ami nálunk megy, nem győzi kapkodni a fejét. Míg némely afrikai törzseknél még mindig a fedetlen mellel járkálás a megszokott. Vagy régen a római nők is fedetlen mellel mentek az utcán, ha szépnek tartották a sajátjukat, pont olyan büszkén mutogatták, mint a hajukat. Nyugaton is sorra nyerik a pert a feministák, hogy a strandon vagy uszodában a nők is lehessenek fedetlen mellel ugyanannyi jogon, mint a férfiak.
Na most nem kardoskodni akarok a polgárpukkasztás mellet(t) :) ez csak egy kis adalék volt, hogy valószínűleg változóban van a mell és meztelenség megítélése.
Hisz az is totál elfogadott lett pár évtized alatt, ha kilóg a férfiak alsógatyája, amikor leguggolnak :D ... És az is vicces egyébként, hogy emlékszem, a 90-es években még ciki volt, ha nem vettél fel hosszú pólót a cicanadrághoz, viszont az is, ha kilógott a melltartópánt a nyakbakötős felső alól. Aztán jöttek a csípőnadrágból kilógó tangák. Most meg az oké, ha nincs is rajtad bugyi az extra rövid nadrág alatt, de ha látszik, hogy létezik a mellbimbód a póló alatt, az már felháborító. Ezt sem értem, mitől alakult így. :))
#22 Ha a p.csöd kiverése és egy csecsemő táplálása neked ugyanaz a kategória, akkor nálad komoly gondok vannak. Hadd áruljak el egy titkot neked. A női mell nem a férfiak szexuális örömszerzésére lett "kitalálva". Ennek az új információnak a birtokában gondold át újra a recskázós hasonlatodat.
Bónusz1: aki egy gondosan eltakart szoptatós kismamát nekiáll bámulni, az egy bunkó paraszt.
Ja, és remélem hogy enni is csak otthon a négy fal között szoktál.
Csecsemőt csak filmben látott olvasóink kedvéért elárulom, hogy nem minden baba hajlandó cumisüvegből enni. De még ha hajlandó is, szegény anyuka vigyen magával mindenhova egy doboz szárazjeget, hogy ne romoljon meg a lefejt tej út közben, vagy hogy képzelik egyesek? Ki ne tegye a lábát a nő a lakásból a babájával 1 óránál hosszabb időre, amíg szopik csecsemő, nem? Mit képzel magáról, csak mert valaki felcsinálta már körülötte forog a világ?
Na, irónia off. Az eszem megáll, hogy milyen emberekkel élek egy bolygón. Kisebb felháborodás van az utcán hugyozó/sz.ró gyökerekből. Gondolom azt már megszokta az emberek érzékeny kis mimóza lelke.
Kedves válaszadók!
Ti is kaptatok az itt adott válaszaitok kapcsán privát üzenetet a kérdezőtől (Sushi26)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!