Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 1-2 pohár kávét szabad? És...

1-2 pohár kávét szabad? És lágysajtokat még mindig nem szabad enni?

Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 12:10
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Napi max. 1 pohár kávé, ha nincsenek semmilyen panaszaid, és sokan nem esznek lágy sajtot, de én minden gondolkodás nélkül enném.

Egyszer ha megiszol véletlenül két kávét, az se baj, csak ne minden nap. A napi egyet nekem az orvos írta fel, az alacsony vérnyomás miatt. Ha a tied magas, akkor viszont inkább ne igyál!

2010. okt. 9. 12:31
 2/7 anonim ***** válasza:
86%

én max 2 pohárral iszom egy nap, kávét és lágysajtot is ettem már (maci sajtot). most vagyok 30 hetes.

A kávét úgy csinálom, hogyha nem bírok felkelni se a fáradtságtól,akkor iszok kávét, de ha frissen kelek, akkor nem. Szóval van, hogy akár 1 hétig is minden nap kávézok, de van, hogy 1 hétig egyet sem iszok.

2010. okt. 9. 12:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne szabadna kávét inni? Terhesség alatt és szülés után is napi 2-3-at iszok.
2010. okt. 11. 09:59
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
3. vagyok. Dokim mondta, hogy nyugodtan ihatok. Reggel fel sem tudok ébredni nélküle:)Ebéd után iszunk, és néha délután is egy felet.Bár ha este iszok akkor is alszok:) Kisfiam most 20 hónapos, de sosem "zavarta", hogy kávézok.
2010. okt. 11. 10:04
 5/7 anonim ***** válasza:
A lágysajt nem a mackósajtra vonatkozik, szerintem. Hanem a penészesen érett, lágy sajtokra.
2010. okt. 14. 17:39
 6/7 anonim ***** válasza:

én napi 2 kávét iszom. és nem túl eleven a babám :)

a lágy sajtot nem kívánom.

2010. okt. 15. 16:20
 7/7 anonim ***** válasza:
A penészes dolgokat(ha lágysajton penészest értesz) azért nem ajánlják, mert a megváltozott hormonháztartás miatt nő a nők gombásodási hajlama, amihez a penészes sajtok, szalámik jó táptalajt adnak.
2010. okt. 17. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!