Meddig nem szoptathatok egy szál cigi és 1 pohár Baileys után?
Ja, mert hülye voltam, nem olvastam el rendesen a kérdést. Holnap reggel már szoptathatsz.
Bár én nem parázok ennyire. Egy szál cigi semmiképp nem ok a szopi felfüggesztésére. A Baileys talán - bár én azon ritka alkalmakkor, amikor megiszom egy kis alkoholt, pl egy pohárka bort, nem függesztem fel a szopit egyáltalán.
köszi:) éjjel lefejem kétszer, aztán reggel már szopiztatok... max jókedve lesz a kismanónak:D
BUÉK!
A nikotin 48 óra alatt ürül ki. Az alkohol sokkal gyorsabban az nem is lenne gond.
A cigi minek, ha már eddig kibírtad? Én azt kihagynám, egy száltól csak rosszul leszel, hányingered lesz, azt tuti nem fogod élvezni.
Semmi baja nem lesz a babádnak akkor sem ha nem fejed le. Viszont az alkohol nem ürül ki. A te szervezeted ugyan lebontja, de a tejben megmarad, ami addig belekerült. Ez tuti, orvos mondta mikor hasonlót kérdeztem. A nikotint nem tudom.
De ismétlem, ennyitől semmi baja nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!