Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Melyik tejserkentő tea vált...

Melyik tejserkentő tea vált be nálatok?

Figyelt kérdés
Nincs semmilyen összehasonlítási alapom, tapasztalt anyukák sokat kísérleteztek, hogy melyik tea jó, és melyik kevésbé, remélem van köztetek valaki, aki szívesen megosztja ezeket a tapasztalatokat és ajánl valami jót. (A sört nem iszom meg, rosszul vagyok az ízétől... lehet az alkoholos vagy alkoholmentes)< még mielőtt ajánlaná valaki :)
2010. okt. 7. 21:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Nálam a Naturland-os tea használt v.mennyire, de leginkább az alkoholmentes sör, attól aztán tengernyi tejem lett. És én is undorodtam tőle, de a babu miatt megittam. Napi egyet letoltam, és semmi gondom nem volt. A teát pedig literszám ittam, és épphogy csak elég volt a hami egy ciciből.
2010. okt. 7. 21:42
 2/22 anonim ***** válasza:
Nekem a Laktoherb vált be,naponta megittam 5 csészével,és még szélhajtó is(szóval tejen keresztül átmehet gondolom a szélhajtó hatás)és ha a pici hajfájós adhatod neki is(benne van a tájékoztatóba)
2010. okt. 7. 21:43
 3/22 anonim ***** válasza:
Nekem tea nem vált be,naponta ittam egy-két liter tejet,és az bevált.
2010. okt. 7. 21:49
 4/22 anonim ***** válasza:
Szia, laktoherb+ milupa milusan belekeverve, de ami a legtöbb tejcsit hozta a rántásos levesek!
2010. okt. 7. 21:51
 5/22 anonim ***** válasza:
Nekem is a Laktoherb tea vált be, napi 1 liter. De állítólag nem szabad folyton inni, két hétig iszod és két hét szünet. Eleinte nem tartottam szünetet, de most már csak 2-3 hetente 1 hétig iszom. 5 hónapos a babám.
2010. okt. 7. 22:00
 6/22 anonim ***** válasza:

Utolsó,én ezt nem is tudtam hogy szünetett kell tartani,akkor ezek szerint ezért nem hatott annyira egy idő után?(de tény hogy nekem nagyon sok tejem lett tőle)

Második válaszoló voltam

2010. okt. 7. 22:04
 7/22 anonim ***** válasza:

Mindegyiktől fájt a baba hasa, kivétel a Hipp Natal és rengeteg tejem lett tőle. Most már láttam Rossmannban a granulátomos változatát is.

Most sem fogok mást inni csak ezt.

Ha már untam a teát akkor amit még ajánlani tudok az a Homeopátiás Urtica Urens. na ettől meg még szopi után is 150 ml tejet lejejtem.

Itt olvashatsz róla:

[link]

remélem segítettem.

28 hetes

2010. okt. 7. 22:05
 8/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a Laktoherb tea vált be,de sok tejem lett még a rostos őszibaracktól is!

2010. okt. 7. 22:07
 9/22 anonim ***** válasza:
A fiamnak a Laktoherbtől eszméletlenül fájt a hasa, ezért Herbalakt-ot ittam (ezt is a Herbária gyártja, csak ez teafű, nem filter). Ez nagyon bevált, és a hasa sem fájt többet.
2010. okt. 7. 22:18
 10/22 anonim ***** válasza:
szia! nekem is Laktoherb, de mellé ittam görögszénamag-kecskeruta főzetet is.... illetve ezt összekeverve Laktoherb-el.
2010. okt. 7. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!