Miért nem szabad tejet innom amíg szoptatok?
Nekem szabadott innom, ilyet en meg nem hallottam, de persze ettol lehet hogy nem szabad tejet inni szoptato mamanak. Ki mondta ezt neked?
Nyugodtan igyal, es egyel laktato eteleket. Asvanyvizet is igyal sokat, hogy minel tobb tejed legyen. Bar arra valaki azt mondja, hogy akkor pedig vizes lesz a tejed. En ittam mindent, es ettem is, kivetel volt a bab. 22 honapig szoptattam.
A vedonod? Es ha 3 evig szoptatsz, akkor nem iszol tejet? Egyes vedonok komolyan mondom, szerintem a Holdrol jonnek! Igyal, egyel nyugodtan mindenfele tejes dolgot, ne higgyel el ilyen hulyeseget. A babanak ne adjal 1 eves koraig, de te nyugodtan igyal, es egyel is minel tobbet, hogy legyen sok tejed.
Ha mesz a gyerekorvoshoz, tole pedig kerdezz ra, mert ha ez igaz lenne, marmint hogy ne igyal tejet, akkor o mondta volna, nem pedig a vedono.
Ne is foglalkozz vele, mondd majd neki, hogy nem iszol. Kesz. Jo szoptatast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!