Mégis mit rontottam el, hogy mégis begyulladt a mellem?
Nem tehetsz róla, van, aki hajlamos rá.
Én is mindent megtettem, amit javasoltak, szoptatási tanácsadó is volt nálunk. Mégis úgy alakult, hogy 5 hét alatt 3 olyan mellgyulladásom volt,ami magas lázzal járt. Antibiotikumot kaptam, elmúlt, majd visszajött, bármit is csináltam.
Amikor kezdtem belecsúszni a negyedikbe, akkor mondta a dokim, hogy engedjem el, mert látszik, hogy hajlamos vagyok rá, és az állandó antibiotikum sem megoldás.
Érdemben sannos nem tudok segítenim azonban Facebookon ajánlom a szoptatási tanácsadással foglalkozó csoportot. Keress rá, nagyon sok embernek segítenek szakemberek. Én még csak várandós vagyok, de beléptem és olvasgatok hátha ragad rám valami okosság.
Kitartást! Üdv, 37 hkm
Nekem spriccelt is a tej, ezért szoptatás előtt mindig felmelegítwttem a cicim és picit lefejtem. Szopi után pedig enyhén klopfolt sakátalevéllel hűtöttem. Szoptatás közben kör körösen masszíroztam fentről a bimbó felé,volt hogy négykézláb álltam a gyerek felett, hogy minden tejet ki tudjon szívni.
Ajánlom facebookon a szoptatástámogatás kérdezz-felelek csoportot. Sok hasznos anyaguk van és szoptatási tanácsadók felelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!