Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 1hetes ma a babám.Anyatejes...

1hetes ma a babám.Anyatejes de kap mellé tápszert is.90ml eszik átlagosan, 4240g-mal született.Ma sugárba hányta a tápszert etetés közben. Most akartam mellre tenni de tejet ittam pohárral,azt írják hogy nem tesz jót a babának.Merjem így szoptatni?

Figyelt kérdés
2023. márc. 15. 11:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szoptasd abból is nyugodtan. Semmi baja nem lesz, a mellednek meg még jót is tesz. Kár ezért bezavarni a pótlással.
2023. márc. 15. 13:16
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Pont, hogy szoptatnod kell a gyulladt mellbol, ugy gyogyul meg !

Felejtsd el a potlast ha szoptatni szeretnel.

2023. márc. 15. 17:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem a gyulladt mellből kevésbé fájt a fejés és egy nap alatt rendbe jött így is. De amúgy nyugodtan szoptathazsz belőle, és a másikból is, ahogy szeretnél. Ha a baba hányt, akkor az anyatej kifejezetten ajánlott neki, mindegy, mit ettél-ittál előtte te.
2023. márc. 16. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!