Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyukák, 3 hetes a lányom,...

Anyukák, 3 hetes a lányom, nagyon nagyon kevés a tejem. Mindig kell pótlás a lányomnak, ez gond lehet? Van amikor egyáltalan nincs is tejem. Mindenféle “tej beindító”módszert amit javasolt a házi orvos, kipróbáltan

Figyelt kérdés
2023. márc. 8. 12:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
48%

Kezdetektől kap pótlást mert nem eszik normálisan mellből, csak keveseket.

6 hónapos és még nem apadt el a tejem ennek ellenére, ugyanúgy tudom szoptatni is. Most épp begyulladt a mellem, mert megint nem hajlandó mennyiséget enni belőle, meg mostmár szét is rágcsálja. Tudom, rossz a technika.

A lényeg hogy nem feltétlenül apad el, majd meglátod nálatok hogyan alakul, de szerintem nem éri meg a szenvedés meg az őrület amivel néha kicsinálják magukat anyukák a szaporításért.

A tápszer is megfelelő, nem méreg.

2023. márc. 8. 16:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Úgy van pontozzatok csak le,csak mert leírtam nálunk hogy van...anyám mennyi feszültség van egyesekben nyomják a gombot tetszik/nem tetszik alapon..
2023. márc. 8. 17:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy nálad segít, de leírom. Neken akkor lett rengeteg tejem, amikor elkezdtem vastablettát szedni (maltofert), néha napi kettőt is. Nem értettem az összefüggést, nem erre szedtem, de egyértelműen ettől lett annyi tejem, hogy a fagyasztó is tele lett. Aztán később egy szoptatási tanácsadó mondta, hogy a tej vérből van, szóval akkor lesz tej, ha van vér. Persze, nálad vagy bárki másnál nem biztos, hogy a vassal van a probléma. Nálam azzal volt.
2023. márc. 8. 22:01
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat,

azért tettem fel a kérdést, mert az ismerőseim 90%a ijesztget, ha nincs tej nem lesz egészséges baba

+ engem hibáztatnak amiért nincsen

2023. márc. 9. 07:18
 15/17 anonim ***** válasza:
Ne hallgass Rájuk kérdező, nagyon átestek az emberek a ló túloldalára, mindenbe bele akarnak szólni,és nagyon rosszindulatúak, a lényeg,hogy a baba jól lakjon, nagyon jó tápszerek vannak már, teljesen egészséges lesz a baba tápszerrel is
2023. márc. 9. 07:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Ma már sok orvos elismeri, hogy a mai tápszerek szinte az anyatejjel egyenértékűek. Tanulmány is van erről. Az ismerőseid még a 30 évvel ezelőtti korszakban élnek, ahol tényleg más minőségűek voltak a tápszerek...
2023. márc. 9. 13:15
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, megnyugtattatok! 🙂
2023. márc. 9. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!