Létezik olyan hogy egy baba nem szeret szopizni, csak
azért teszi mert éhes?
3 hónapos kisfiammal minden szopi egy harc . Egy póz se
tetszik neki, ordít minden helyzetben, aztán mikor győz
az éhség,elkezd enni .
Dettó ugyanez van nálunk is.
Napokban kezdte, tudom növekedési ugrás és tsai, de már nem tud érdekelni így üvegből kezdtem etetni.
Kitekerte magát állandóan dilizett, hogy nem kell, de ő éhes. Egész éjjel alig aludtunk cserébe mert éhes maradt. Család és a nagyobb gyerekem nyugodt éjszakája érdekében gyorsan átálltam üvegre, mert különben menne a harc most is.
Cserébe jól tud lakni és alszik rendesen. Már nem áldozok többet a szent szoptatás oltárán :D
2023. febr. 23. 14:40
Cumizik es/vagy kap cumisuvegbol potlast?
2023. febr. 23. 14:43
Ilyen volt nalunk is,csak nekem a fiam akkor sem kezdett szopni amikor megehezett..muszaj voltam tapot adni neki.tapszert elvette problema nelkul olyankor,a cicit csak fél alomban..azten kb ket het alatt megszunt a problema.utana mar a tapszer nem kellett csak a cici.🤣(nagyon feltem,hogy cumi zavaros lesz,de nem lett az szerencsere,a mai napig szoptatom,10 honapos)
2023. febr. 23. 14:47
4/11 A kérdező kommentje:
Nem kap semmi pótlást és semmit üvegből. Eddig csak cici volt. Nem tudom,mi történt, hogy kínlódik vele.
Akkor vagy kínlódtok tovább vagy cumisüveg. Te tudod mi a jobb. Van türelmed kivárni ami hetekig is tarthat vagy megeteted üvegből.
2023. febr. 23. 15:11
Én 6 hétig szenvedtem, voltam szoptatási tanácsadónál is, a technikája jó volt. Csak állandóan kiköpte és üvöltött. Megpróbáltam fejni, volt tejem bőven, úgyhogy elkezdtem cumisüvegből etetni. Úgy azonnal hihetetlen mennyiséget megevett, kb öntöttük le a tejet a torkán. Viszont jó nagy szívás volt éjjel nappal fejni, mosogatni, nekem a végéig fájt is a fejés, nehéz vele kimozdulni itthonról, úgyhogy remélem, hogy a második babát fogom tudni szoptatni.
2023. febr. 23. 15:17
Esetleg a nyelve nincs letapadva? Attól lehet akár fájdalmas is a szopi.
2023. febr. 23. 17:51
Nem lehet, hogy a tejleadó reflexed túl erős?
2023. febr. 23. 20:57
9/11 A kérdező kommentje:
A nyelve rendben van,azt kizárnám . A tejleadó reflexem valóban erős,de ez eddig nem okozott ilyen problémát.
Pedig az pont ilyen problémát szokott okozni. Amíg erősen jön, addig nem tetszik neki,tekereg, sír. Aztán ahogy alábbhagy, már szopizik nyugodtan. Úgy tudod orvosolni, hogy előtte használod kicsit a mellszívót.
Korábban azért nem lehetett ez gond, mert kevesebb volt a tej, mostanra viszont be kellett állnia a kereslet-kínálatnak.
2023. febr. 24. 08:12
Kapcsolódó kérdések: