Nyelvfék 3 hónapos babát mennyire korlátozza a szoptatásban?
Belefárad a szopiba, bealszik. Lehetséges hogy nem jó technikával szopik? Első két hónapban nem volt gond. Azt mondták hármas számú nyelvfék, nem tudom ez mit jelent és azt sem hogy korlátozza-e őt a szopiba?? Súlya stagnál egy ideje vagy éppen piciket megy feljebb. Utolsó mérésem 10 nap alatt 40 grammot hízott úgy hogy óránként cicin van.
Magánba elvisszük fül-orr-gégészhez de csak a jövő héten.
Mire megkérdezte anyukám, hogy mikor vágja fel a háziorvos a nyelvem, már kész is volt. Anyámék meg készültek a nagy műtétre. Mondta a gyerekorvos, hogy "már kész van...".
Nem szabad halogatni. A babádnak ezzel rosszat teszel, nem jót.
Minél hamarabb? Már 3 hónapos! Születésekor kellett volna.
Nem neked! A szakembereknek kellett volna észrevenni... Mint nálam.
A hármas típusút eleve nehezebb felismerni.
Én is magánba vittem a lányom, mert a gyerekorvos szerint nem volt gond a nyelvfékkel, a szakorvos meg azonnal látta, hogy fel kell vágni. A beavatkozás egy pillanat volt, érzéstelenítéssel történt. Kicsit vérzett, de nem volt vészes, egy óra múlva evett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!