Hány perc után jön az előtej utána a hátsótej a szopi alatt?
Figyelt kérdés
Félek, hogy túl gyakran váltogatom a melleimet, és így csak előtejhez jut a babám. Bár rendesen fejlődik...2010. okt. 5. 14:32
1/6 anonim válasza:
Szerintem ezt percben nem lehet meghatározni. Függ a baba szopási sebességétől, intenzitásától.
Szerintem addig szoptasd az "első" melledből, amikor azt már lötyögősnek érzed, esetleg látod, hogy már nem szopik nagyon belőle, majd válts a másikra. Következő szoptatásnál pedig azzal a mellel kezdjétek, amelyikkel abbahagytátok legutóbb. Így biztos megissza a "hátsót" is.
Ne aggódj, minden rendben lesz. Mennyi idős a babád?
2/6 anonim válasza:
Attól is függ,mennyi tej van a ciciben.Én reggel úgy ébredek,hogy 3 deci tej van egy cicimben,ebből jóval több az első tej,mintha csak 1 deci lenne benne,le is szoktam fejni az elejét.
3/6 A kérdező kommentje:
2 hós a babám, és félek, hogy csak előtejet iszik...
2010. okt. 5. 14:45
4/6 anonim válasza:
Én pont ezért nem szoptattam 2 mellből!Én úgy csinálom,hogy egy evés 1 mell,következő evés másik mell!A babám 3 hónapos és már jóval megduplázta a súlyát!
6/6 anonim válasza:
Ha szépen fejlődik, akkor nem mindegy, hogy iszik-e a hátsó tejből???
(Én is két mellből szoptatok kezdetek óta, soha nem fejtem, és 4 hónaposan 7,5 kg a fiam...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!