Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mikor kéne megjönnie?

Mikor kéne megjönnie?

Figyelt kérdés
Én 3,5 hónapja szoptatok, és nem tudom, mikor kéne, hogy megjöjjön. Egy ismerősöm mondta, hogy neki a 6. héten már megjött, és már nekem is meg kéne jönnie.
2010. okt. 5. 09:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Vannak nők, akiknek csak a szoptatás befejezésével jön meg először a menstruációjuk, és vannak akiknek közben is megjön. Nem vagyunk egyformák! Nekem 16 havi szoptatás után jött meg először, de ezt követően sem rendszeresen. Még mindig szoptatok és ez még ekkor természetes.

Ne aggódj! Majd ha a szervezeted visszaáll a régi helyzetébe, akkor úgyis jelentkezik a vérzésed.

2010. okt. 5. 09:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2010. okt. 5. 09:47
 3/5 anonim ***** válasza:

6 hét után és másfél év után is normális, valamint bármikor a kettő között. ismerősödnek nincs igaza, nem magához kellene mindenkiz mérnie. ne aggódj, minden rendben van.

Nekem 4 hónap után jött meg igény szerinti szopi mellett.

2010. okt. 5. 13:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy igaz-e (kíváncsi lennék a tapasztalatokra) de pont nemrég hallottam, hogy ha tartósan nem telik el 5 óra két szoptatás között, addig nem indul be a hormontermelődés, tehát utána lesz peteérés, majd mensi.
2010. okt. 5. 15:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 7 hónapja szoptatok, nekem se jött meg még. Nekem ugyanazt mondta a védőnő, amit az utolsó válaszoló írt.
2010. okt. 6. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!