A szoptatáshoz szükséges dolgokat elég ha szülés után szerezzük be? Mert nem is biztos hogy fogok tudni szoptatni pl.
Pl szoptatós melltartó (nem tudom mekkora lesz a cicim).
Vagy a bimbóvédőkrém, egyebek.
Én nem sokat tudtam szoptatni, de így is jó volt a szoptatós melltartó. A többi melltartóm mind merevítős, és már a terhességem alatt is kényelmetlenek voltak. Vettem egy hármas csomagot a bonprixről, nem volt drága, később pedig elajándékoztam. Így is kb 3-4 hónapig voltak folyamatos használatban.
Melltartóbetét kell a szülés után 1-2 napon belül, ezt nem tudod kikerülni. Érdemes venni egy dobozzal, egy hónapig tudtam szoptatni, addigra el is fogyott
Mellszívót később vettem, sok bajunk volt a szoptatással, így igyekeztem minden csepp anyatejet megmenteni. Szóval ezzel szerintem megvárhatod tényleg kell-e.
Bimbóvédő krémet ajándékcsomagokban kaptam, azt hiszem három kis mintacsomagom volt, az is pont lefedte ezt az egy hónapot, így azt nem kellett vennem 😅
Bimbóvédőt szintén utólag vettem.
Sziasztok!
Én csak 1hónapig szoptattam. Kevesebb,mint félàron továbbadnám az elektromos Babyono 3in1 mellszívóm.
Tökéletes állapotú,alig hasznàlt.
Ha esetleg valaki nem akar előre sokat költeni ilyesmire,annak esetleg jól jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!