Hogyan tudom elérni, hogy még több tejem legyen? Most volt 6 hetes a kislányom, és 60,70,100-at szopizik 3 óránként. Ha szedném a more milk plus kapszulát, attól mégtöbb lenne? Mennyibe kerül?
szia,
a moremilk a 120 darabos olyan 11 ezer körül van, úgy tudom, és naponta elég sokat kell szedni belőle, aki szedi az esküszik rá, én még nem próbáltam. Én a ricinus communis homeopátiás bogyót szedem, ami olyan 500 körül van egy tubus, nem tudom, mennyi bogyó van benne, de nekem nagyon bejött. Szedtem már korábban is, de abbahagytam és kevesebb is lett a tejem, sajnos néhány este kellett adnom a törpének tápit. Kb egy hete szedem megint és úgy bedurrantak a melleim mint az elején, szóval szerintem nagyon hasznos.
Arra figyelj, hogy ne egyél sok édességet, mert attól kevesebb lehet a tejed.
Ha akarod a tejserkentést, akkor a 3 óránként helyett 2 óránként tedd mellre, ez nagyon jó, persze, ha a baba is akarja.
Addig kell szedned, míg rengeteg tejed lesz. Ha meg újra apad, akkor kezdjél elölről! Az egész szoptatási időszak alatt sokszor előfordulhat apadás, ha nem pihen eleget, erre számítani kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!