Tegnap elkezdtem szedni a More Milk Plus kapszulát, mellette iszom a narancslevet ezerrel. A kislányom hasa nagyon fáj. A baracklétől biztos fáj a hasa. Lehet a narancstól is? Melyiktől fájhat?
Nekem már a szülész mondta, hogy ne igyak rostosat. Maradt a mentes víz, a tea, és néha szűrt almalé. (a Bolero italportól fájt a hasa)Most kezdtem szörpöt inni, ezt remélem bírja majd..)
A citrusféléről azt ovlastam, hogy megváltoztatja a tej ízét, azért nem javasolják.
Szóval szerintem is inkább hagyd a narancsot(bár én is imádom!!)
Szia!
Ha szeded a More Milket akkor felejtsd el a narancslevet, ugyanis akkor nem lesz hatása. A citrusfélék húsa és leve csökkenti a tej mennyiségét.
Én csak teát ittam amiben citromlé volt és nem hatott,de mikor citromlé nélkül ittam akkor megindult a tej.
nem is beszélve hogy a narancslétől fáj a pici hasa. A baracklevet ihatod az meg ráadásul tejserkentő. Barackszezonban iszonyat mennyiségű tejem volt.
Üdv: 14 hetes kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!