Anyatejes baba tápszerre szoktatása hogyan?
Köszönöm, fejek tovább, amíg csak van mit. :) Úgy tűnik, a Bebát most megeszi. Megkóstoltam, és tényleg sokkal jobb az íze, mint a Milumilnak. Az keserű. Megnyugodtam, hogy nem fog éhenhalni, ha nem lesz elég a tej, úgyhogy mostmár nyugodtan fejek.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget, hozzászólást! :)
Szia! :) Nekem Medela swing van, ami nem egy nagyon olcsó fajta, de nagyon szépen szív. A kézi szerintem hosszútávon nem fenntartható, még elektromossal is alig győztem szusszal a sok fejést.
Amit még nagyon tudok ajánlani, az egy ilyen mellszívó.
Ettől a nőtől vettem én is, több is van neki. Bontatlan, de valamiért 10 ezer forinttal olcsóbb, mint bárhol máshol. Mindenesetre ez nekem nagyon bejött. Kicsit lassabban szív, mint a Medela (mondjuk 30 perc helyett 45), de közben tudsz mászkálni. Azért nyilván óvatosan kell benne mozogni, de szerintem teljesen jól használható. Én 4 napra mentem Velencébe ezzel úgy, hogy kaja idő előtt egy órával fejtem friss tejet, és ahogy fejtem, kb mindig úgy itta a lányom. Ha hosszú távra szeretnél berendezkedni fejésre, szerintem ez életmentő tud lenni. Ja, és egy bő pulcsi alatt nem is látszik, úgyhogy én a vízibuszon is fejtem ezzel (kis tömegben egyáltalán nem hallatszik). :D Ha van kérdésed, írj nyugodtan. Azóta visszajött rendesen a tejem, úgyhogy most én is megint kizárólag fejek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!